ÎN MECIUL CU CSM BUCUREȘTI – Costică Buceschi: “Fetele de la Minaur trebuie să demonstreze că au valoare”

847

Examen dificil pentru handbalistele de la CS Minaur în etapa a 16-a a Ligii Florilor la handbal feminin. Băimărencele vor întâlni azi în deplasare vicecampioana României, CSM București.

Partida va începe la ora 17 și va fi transmisă, în direct, de postul de televiziune TVR 2. Întâlnirea va fi arbitrată de Alexandru Constantin (București) și Laszlo Gal (Miercurea Ciuc), în timp ce Adrian Dima (Galați) va fi observator din partea Federației Române de Handbal.

Bucureștencele sunt mari favorite în partida care se va desfășura în Sala Polivalentă din capitală, dar băimărencele vor încerca să țină piept pertenerelor de întrecere.

“CSM București este în creștere de formă, lucru demonstrat în ultimul meci disputat cu Metz Handball (32-27) în Champions League. Mergem să jucăm și trebuie să vedem cum putem să ne exprimăm atunci când întâlnim un adversar foarte puternic. Handbalistele de la CS Minaur trebuie să demonstreze că au valoare”, a declarat, pentru cotidianul “Glasul Maramureșului”, Costică Buceschi, antrenorul principal al echipei CS Minaur Baia Mare.

În afara mai vechilor accidentate Paulina Masna și Cristina Ciaușescu, băimărencele nu au probleme de lot și au avut o evoluție bună în ultimele două etape.

“Traversăm o perioadă bună și îmi pare rău că nu am câștigat la Cisnădie. Am avut posibilitatea să o facem dar la fel de adevărat este și faptul că puteam pierde, deoarece gazdele au ratat un șapte metri în ultimele secunde. E important că aproape tot lotul este valid și toate handbalistele își doresc să joace și atunci când intră în teren o mare parte dintre ele reușesc să demonstreze că au valoare. Sper ca în acest sezon să ne clasăm mult mai sus decât anul trecut și să ne batem pentru un loc de cupă europeană”, a mai spus antrenorul Costică Buceschi.

Celelalte meciuri ale etapei a 16-a din Liga Florilor:

– CS Universitatea Cluj – AHCM Slobozia (sâmbătă, 8 februarie, ora 11). Arbitri: C. Năstase (București) și S. Stancu (Buzău). Observator FRH: G. Covaci (București);

– CS Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea (amânat);

– CSM Slatina – HC Dunărea Brăila (8 februarie, ora 11). Arbitri: M. Ghiorghișor (București) și M. State (Buzău). Observator FRH: O. Pripas (Râmnicu Vâlcea);

– CS Rapid București – HC Zalău (8 februarie, ora 12.30). Arbitri: C. Gorina și F. Melencu (Craiova). Observator FRH: N. Rusu (Constanța);

– SCM Craiova – SCM Gloria Buzău (duminică, 9 februarie, ora 15.30, TVR 1). Arbitri: G. Doană și A. Gociu (București). Observator FRH: V. Sighicea (Râmnicu Vâlcea);

– CS Gloria 2018 Bistrița va sta.

Marius CÎMPIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here