ÎN MARAMUREȘ – Peste 2000 de carduri europene de sănătate emise în patru luni

292

Peste 2000 de carduri europene de sănătate au ajuns la maramureșenii care au părăsit țara în primele patru luni ale anului. Conform datelor oferite de către reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Maramureș la ședința privind încasările la bugetul statului pe luna aprilie, pană la data de 30 aprilie s-au tipărit și distribuit 353.164 carduri inițiale.

„Au fost depuse, la nivelul Casei de Asigurări de Sănătate județeană, 15.640 cereri în vederea eliberării cardului duplicat ca urmare a pierderii, deteriorării sau modificării datelor personale, din care au fost tipărite 14.889 carduri duplicat. În perioada ianuarie-aprilie CAS a emis 2055 carduri europene de asigurări de sănătate”, au anunțat cei de la CAS Maramureș.

Tot în cursul lunii aprilie CAS a efectuat 11 controale tematice la furnizorii de servicii medicale și medicamente aflați în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș, fiind dispuse 15 măsuri. Dintre acestea, nouă au fost implementate, suma recuperată fiind de 35,72 mii lei.

FOTO cnas.ro

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here