ÎN MARAMUREȘ – Fonduri europene de aproape trei milioane de euro, pe șase proiecte transfrontaliere

149
Euro notes in denominations of fives and tens are arranged for a photograph in London, U.K., on Wednesday, Jan. 18, 2012. The euro strengthened and commodities rallied as an official at a Group of 20 nation said the International Monetary Fund is proposing a $1 trillion expansion of its lending resources. U.S. index futures rose before Goldman Sachs Group Inc. reports earnings. Photographer: Simon Dawson/Bloomberg via Getty Images

Sala ”Bogdan Vodă” a Palatului Administrativ din Baia Mare a găzduit în această săptămână prima ședință extraordinară a Consiliului Județean Maramureș din anul în curs. Ordinea de zi a cuprins șapte proiecte de hotărâre, care au fost supuse dezbaterii și votului consilierilor județeni prezenți. Ca de fiecare dată ședința a început cu o întârziere, semn că punctualitate consilierilor județeni nu s-a îmbunătățit față de anul trecut. Poate viitorul plen al CJ va fi punctual.

Ordinea de zi a cuprins, printre altele, șase proiecte transfrontaliere cu o valoare totală de 2.777.537,23 euro, din care aproximativ 125.000 de euro reprezintă cofinanțarea Consiliului Județean Maramureș, iar în jur de 250.000 de euro reprezintă cheltuieli neeligibile care vor fi suportate tot de instituția județeană.

Consilierii județeni au votat și proiectul de hotărâre privind stabilirea preţului mediu/ tonă masă verde obţinută de pe pajişti în judeţul Maramureş, pentru anul fiscal 2020.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here