ÎN GROȘI – Reapar câinii vagabonzi!

451

Una din problemele cu care se confrunta autoritatile locale din Grosi este reaparitia câinilor vagabonzi. Sunt atât câini comunitari cât si din cei dezlegati, de pe la case. Dar, spun autoritatile, au si semnale si oameni care au reclamat ca au fost adusi noaptea câini si au fost aruncati din dube, semn ca alte localitati au ales o cale total lipsita de fair play de a-si rezolva propriile probleme.

Valul de reclamatii se refera la Grosi si la Ocolis, s-au dat si amenzi, dar apar situatiile sensibile: unui om i-au atacat stâna si i-au mâncat cinci miei, pe câmpul din spatele uzinei electrice. Cu ani in urma, situatia se petrecea in Satu Nou de Sus, gratie câinilor infometati de pe Craica.
Dar nu e singura problema a comunei. Autoritatatile locale sunt constiente de impactul negativ al depozitului temporar de gunoi, la fel cum sunt doar spectatoare la bâlbâielile privind giratoriul necesar din acea intersectie.

Aparent, daca drumul era al Consiliului Judetean, al Baii Mari sau chiar al Grosiului, giratoriul era gata demult. Fiind al Drumurilor Nationale, e la fel, cu nelipsitele cioburi zilnice. In aceeasi situatie se afla iesirea din centura in strada Mihai Eminescu, in cealalta parte, unde e atât de ingust incât orice TIR ce iese din centura blocheaza toata circulatia.

Sandu RUJA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here