ÎN DOAR 7 ZILE – Aproape 100 de permise reținute de polițiștii din Maramureș

117

Peste 1100 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţişti în ultima săptămână, potrivit informațiilor venite de la IPJ Maramureș. Poliţiştii maramureşeni au acţionat pe tot parcursul săptămânii trecute pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunităţii.

„În perioada 12 –18 august polițiștii au organizat 27 de acțiuni și controale şi au intervenit pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la 480 de evenimente, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112.

În perioada analizată poliţiştii au prins în flagrant 14 persoane care desfăşurau activităţi infracţionale, au dispus măsuri preventive faţă de 5 persoane şi au aplicat pentru abaterile constatate 1 120 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 520 000 de lei”, a precizat Florina Meteă, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

De asemenea, poliţiştii rutieri, care au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, au constatat 28 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au aplicat măsura complementară de reţinere a 96 permise de conducere şi retragere a 25 certificate de înmatriculare.

Trebuie spus că pe raza județului Maramureș weekendul trecut au fost înregistrate două accidente de circulaţie mortale, în urma cărora un biciclist şi o conducătoare auto şi-au pierdut viaţa.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here