ÎN CURÂND – Sistem modern de iluminat public la Moisei

1288

Beneficiind de o finanțare în valoare de 7 milioane lei, Moiseiul va beneficia de un modern sistem de iluminat public.

“Sistemul va avea în componență 1830 corpuri de iluminat pe sistem led și va avea inclus un program automatizat de detectare a avariilor, finanțarea fiind obținută de la Fondul Național de Investiții”, a spus Toader Ștețcu, primarul comunei Moisei.

Se lucrează la extinderea canalizării în valoare de un milion de euro. S-a finalizat licitația pentru construirea unei moderne săli de sport și în curând vor fi demarate lucrările, obiectiv finanțat de la CNI. În cadrul unui proiect transfrontalier va fi modernizat drumul din zona “Valea Secăturii”. Aici se vor executa lucrări de întărire a malurilor, pietruire, asfaltare, amenajarea de rigole de scurgere, canalizare pe o lungime de 1,1 km.

S-au finalizat lucrările de reparații la drumurile comunale. Se lucrează în continuare la drumurile situate în zona colinară a comunei și la un drum din zona “Stepan”, precum și la drumul ce face legătura cu stația de sortare a deșeurilor. Au fost executate lucrări de captare și aducțiune a apei de la o sursă subterană aflată la “Izvorul Verde”, fiind o sursă complementară de alimentare cu apă.

Liviu Șiman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here