ÎN CURÂND – Centru cultural la Petrova

32

Aflat la cel de-al patruea mandat  de primar al Petrovei, Ion Petrovai are în obiectiv, printre multe proiecte cu caracter edilitar, derularea unor proiecte socio-culturale.

“Vreau să le mulțumesc celor care m-au votat. Îi aștept să fie în continuare alături de mine. Sunt convins că împreună vom reuși să facem mai mult decât până acum pentru comunitatea noastră. Ca și realizări pot puncta, printre altele, darea în folosință a unei moderne grădinițe. A fost finalizat drumul de legătură dintre Petrova și Bârsana, obiectiv finanțat de la bugetul local. Au fost reparate toate drumurile calamitate în urma fenomenelor meteorologice extreme înregistrate în această vară”, a spus Ion Petrovai.

În curând vor fi demarate lucrările la Centrul cultural “Adrian Dohotaru”.

“A fost terminată licitația pentru acest obiectiv, finanțarea fiind obținută de la AFIR. și viața culturală este importantă pentru o comunitate.  Centrul cultural va fi un element important pentru derularea de activități cultural a artistice”, a spus Ion Petrovai.

Urmează să se construiască un nou sediu pentru primărie, un târg mixt, un cămin de bătrâni și un centru de zi pentru copii. Se va amenaja și un câmp de panouri fotovoltaice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here