ACTUALIZARE 2 – ÎN CREIERII NOPŢII – Tentativă de suicid în Baia-Sprie. Un bărbat a vrut să se arunce de pe bloc

1336

Intervenţie nocturnă pentru militarii maramureşeni. În jurul orei 03.00, prin 112, a fost semnalată o tentativă de suicid.

Mai exact, o persoană a ameninţat că se aruncă de la etaj, dintr-un bloc situat pe strada Gutinului din Baia-Sprie.

Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri s-au deplasat la faţa locului.

ACTUALIZARE – Bărbatul în vârstă de 40 de ani s-a urcat pe blocul cu patru etaje în jurul orei 02.40. Motivând că are multe probleme personale şi familiale, a decis să îşi pună capăt zilelor. Au ajuns atât poliţişti, cât şi pompieri.

Cu toate că, la faţa locului, a fost adusă autoscara, aceasta nu a fost utilizată, în cele din urmă. Şeful Poliţiei Baia-Sprie, Gheorghe Turda, l-a convins pe bărbat să se dea jos. Intervenţia s-a încheiat în jurul orei 04.20.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean “Constantin Opriş” din Baia Mare, iar mai apoi la Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din reşedinţa de judeţ.

ACTUALIZARE 2 – “Azi noapte, la ora 02.40, polițiștii din Baia Sprie au intervenit de urgență pe strada Gutinului din oraș, unde un bărbat a urcat pe acoperișul unui bloc cu intenția de a se sinucide. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost coborât în siguranță și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

“La faţa locului, pompierii maramureşeni s-au deplasat cu un EPA (n.red. – echipaj de prim ajutor), descarcerarea, respectiv autoscara. Aceasta nu a mai fost folosită, întrucât bărbatul a fost convins să renunţe la intenţiile sale”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Cornel Băbuţ, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here