ÎN CĂUTAREA VALENTINEI, ZIUA 4 – Mobilizare pe jos, cu buldoexcavatoare și cu dispozitive speciale (VIDEO ȘI FOTO)

799

O nouă zi de căutări în cazul micuței Valentina Rusnac din Repedea, dispărută vineri, la orele după amiezii.

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi pentru depistarea unei minore, după ce vineri după-amiaza au fost sesizați cu privire la faptul că fetiţa, de șase ani, din Repedea, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

„Semnalmente: înălțime 1,10 m, greutate aproximativ 30 kilograme, păr şaten lung, ochi căprui, fără semne particulare. La data plecării era îmbrăcată cu o vestă albastră, bluză roşie, pantaloni negri iar în picioare purta pantofi tip sport de culoare albastră. Persoanele care pot oferi detalii care să conducă la găsirea ei sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cea mai plauzibilă ipoteză este că fetița a căzut în pârâul Tomnatec, ale cărui ape învolburate în urma ploilor torențiale au transportat-o în aval. Cu toate că este cea mai tristă dintre variante, cei aflați la fața locului cred în varianta înecului, mai ales după ce duminică, la scurt timp înainte de miezul zilei, a fost găsită bluza pe care o purta fetița la momentul dispariției.

În cursul nopții de duminică spre luni, autoritățile au periat zona cu ajutorul unor dispozitive speciale (lanterne uriașe), care permit echipelor de căutare să vadă ce este în apă. Se văd, cu claritate, până și peștii și pietrele. S-a observat, la un moment dat, un cadavru într-o zonă mai greu accesibilă. Însă, fiind noapte și apa, totuși, mare, la ora 02.00, căutările au fost sistate, urmând să fie reluate.

Luni, la orele dimineții, începând cu ora 09.00, s-a pornit din nou în căutarea fetiței. S-a dovedit că acel cadavru observat este al unui câine. Luni, căutările continuă atât pe jos, cât și cu buldoexcavatoarele, menite să caute la capetele celor trei poduri din aval. Mai mult decât atât, există pompieri care caută, cu o barcă, în aval.

Material în curs de actualizare

Cătă ȚINEGHE

Citește și

ACTUALIZARE 2 – ÎN CĂUTAREA VALENTINEI, ZIUA 3 – A fost găsit tricoul fetiței! Căutările continuă pe timp de noapte, cu dispozitive luminoase speciale (VIDEO ȘI FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here