ACTUALIZARE 2 – ÎN CĂUTAREA VALENTINEI, ZIUA 3 – A fost găsit tricoul fetiței! Căutările continuă pe timp de noapte, cu dispozitive luminoase speciale (VIDEO ȘI FOTO)

1957

O nouă zi, o nouă speranță că Valentina Rusnac, fetița în vârstă de șase ani din Repedea, dispărută vineri, ar putea fi găsită. Din nefericire, însă, șansele ca ea să fie găsită teafără scad de la o oră la alta.

La fel ca și ieri, aproximativ 150 de persoane din cadrul structurilor MAI și voluntari au pornit în căutarea micuței. La fel, la post se află și un câine de serviciu care încearcă să o găsească pe Valentina.

Tragic este, însă, faptul că ipoteza cea mai plauzibilă este cea a înecului. Fetița s-ar fi jucat lângă pârâul umflat de ploile torențiale, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în apă. Sâmbătă, s-a mers cu o barcă până la Tisa, în speranța găsirii fetiței. Nu s-a găsit nimic. Duminică, oamenii din Repedea și împrejurimi s-au angajat să o caute pe micuța Valentina, alături de autorități.

ACTUALIZARE – În jurul orei 11.30, la o distanță de aproximativ 300 de metri de locuință, a fost găsit tricoul pe care îl purta fetița. Din păcate, descoperirea întărește ideea că fetița a căzut în apă și s-a înecat.

ACTUALIZARE 2 – În premieră, căutările se vor face și pe timp de noapte. Autoritățile maramureșene vor interveni cu dispozitive speciale. Dacă nu vor găsi nimic, în cursul zilei de luni, 13 mai, se va acționa cu buldoexcavatoare.

“Vom interveni cu niște lanterne foarte puternice. Cu ajutorul lor, se văd în apă și peștii, și pietrele. Vom încerca acest lucru în noaptea aceasta. Astăzi, am acționat cu buldoexcavatoarul în albie. Dacă nu vom reuși, pe timp de noapte, cu lanternele, mâine acționăm cu buldoexcavatoarele la picioarele celor trei poduri pe care le avem. Continuăm până o găsim. Mâine vom porni din nou, inclusiv la pas, în toată zona pârâului”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Ioan Miculaiciuc, primarul comunei Repedea.

Vom reveni cu informații!

Cătă ȚINEGHE

Citește și

ACTUALIZARE – ÎN CĂUTAREA VALENTINEI, ZIUA 2 – Peste 150 de persoane au căutat-o pe fetița dispărută în Repedea. Din păcate, niciun rezultat. Căutările, sistate pe timp de noapte (VIDEO ȘI FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here