ACTUALIZARE – ÎN CĂUTAREA VALENTINEI, ZIUA 2 – Peste 150 de persoane au căutat-o pe fetița dispărută în Repedea. Din păcate, niciun rezultat. Căutările, sistate pe timp de noapte (VIDEO ȘI FOTO)

5545

În această dimineață, la ora 09.00, au fost reluate căutările în cazul micuței Valentina Rusnac, fetița în vârstă de șase ani, dispărută vineri după amiază, în jurul orei 15.00, din fața casei în care locuia familia sa în chirie.

În total, vineri, aproximativ 150 de persoane au participat la căutări, însă timpul a fost scurt până la înserare, a și plouat, astfel că nu s-au găsit indicii despre unde s-ar afla fetița. La fel ca și ieri, la căutări va participa și un câine de urmă, probabil cel mai important sprijin pentru găsirea fetiței. Numărul persoanelor care vor participa la căutări ar putea crește. Mai ales că participă atât voluntari din Repedea, cât și din localitățile învecinate.

Există trei ipoteze. Una, că Valentina s-ar fi dus către pârâul Tomnatec, așa cum a indicat sora sa, cu care se juca în curte. În acest scenariu, gândurile tuturor merg către ce este mai rău. Apele pârâului erau umflate, iar dacă fetița a fost luată de puhoaie, există varianta înecului. Iar în acest caz, căutările, pe lângă că s-ar termina cu un rezultat tragic, ar fi îngreunate de debitul cursului de apă.

A doua variantă este că ar fi urcat pe vale, așa cum a luat urma câinele polițist la început. Însă, patrupedul a renunțat la acea urmă, poate și din cauza ploilor care au căzut recent. Acestea au îngreunat situația. A treia, despre care se vorbește prin sat, însă este foarte puțin probabilă, este că ar fi fost răpită. Unii localnici spun că fetița se afla în fața casei în jurul orei 14.30, astfel că ea nu a dispărut la ora 14.00, ci în jurul orei 15.00. Totuși, până s-a dat alerta și s-a făcut mobilizarea generală, se făcuse deja ora 17.00!…

ACTUALIZARE – La orele serii, s-au întrerupt căutările la Repedea, din cauza întunericului. Din nefericire, fetița nu a fost găsită nici în cursul zilei de sâmbătă.

“S-a mers cu o barcă până la Tisa și tot nu s-a găsit nimic. Pe uscat, s-a mers prin pădure și tot nimic. Am analizat zona și în sus erau șanse mici să meargă. În plus, ne-am uitat pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unei firme din apropiere. Fetița nu apare nicăieri, numai mama, alergând înnebunită în căutarea ei. Ipoteza cea mai plauzibilă, din păcate, este că a mers către apă, unde a căzut. Duminică dimineață, la ora 09.00, vom relua căutările, apa a mai scăzut cu 30 centimetri pe pârâul Tomnatec”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Ioan Micualiciuc, primarul comunei Repedea.

Vom reveni cu informații!

Cătă ȚINEGHE

Citește și

ACTUALIZARE 4 – ALERTĂ – Fetiță în vârstă de șase ani, dispărută în Repedea. Nu este exclusă varianta înecului! Căutările s-au întrerupt! (GALERIE FOTO)

4 COMENTARII

  1. Cameră cu termoviziune? După 3 zile corpul ei nu mai poate avea o temperatură ridicată încât să se vadă pe camera cu termoviziune

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here