ÎN CAMPANIE – Președintele Klaus Iohannis, prezent în Baia Mare (ACTUALIZARE)

1656

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat azi în Baia Mare, în campanie electorală pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale. Iohannis a avut o întâlnire la sediul PNL Maramureș, de pe bulevardul București, cu primarii PNL din județ, după care a făcut o baie de mulțime parcurgând, pe jos, drumul până la Sala sporturilor “Lascăr Pană”, unde se desfășoară la această oră un miting electoral.

Klaus Iohannis este însoțit, printre alții, de senatoarea Alina Gorghiu, europarlamentarul Rareș Bogdan și președintele PNL Maramureș Ionel Bogdan. Înaintea începerii mitingului, Iohannis a făcut declarații de presă timp de cinci minute.

Klaus Iohannis a vorbit despre Fake News-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa. Președintele României a vorbit și despre realizările din mandatul său prezidențial, după ce în urmă cu câteva zile a făcut prima nominalizare în acest sens – înlăturarea Guvernului PSD.

„Una de la începutul mandatului, când am convins toate partidele parlamentare să semnăm acel pact pentru 2% pentru Apărare care ne-a adus realmente într-o poziție privilegiată și foarte respectată în NATO și spre sfârșitul mandatului, acel Summit de la Sibiu unde am adunat toți liderii importanți din Europa și le-am arătat fața frumoasă a României”, a arătat Klaus Iohannis, președintele României când a fost întrebat de jurnaliști despre realizările din mandatul său.

Întrebat de către reprezentanții mass-media despre Fake News-urile pe care PSD le-a lansat la adresa lui, Klaus Iohannis a spus că social-democrații vor primi „răspunsul de la alegători”.

„Nu am de gând să răspund la atacurile PSD-ului dar pot să vă spun ce am spus și la o întâlnire cu primarii PNL. Încet dar sigur se vede fața foarte urâtă a PSD-ului. Împroașcă venin, minciuni, Fake News. Ăsta e PSD-ul și așa știu ei să își facă campanie. Cred că în acest fel își fac singuri un deserviciu. Nu este nevoie să le dăm un răspuns. O să le dea alegătorii un răspuns foarte convingător”, a declarat Klaus Iohannis, președintele României și candidatul PNL la alegerile prezidențiale.

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale a întârit încă o dată declarația sa de a nu participa la o dezbatere publică cu candidatul PSD, Viorica Dăncilă, arătând că „PSD-ul nu merită să fie legitimat deoarece a guvernat împotriva României”.

Alina Voița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here