ÎN BAIA MARE – Școala de Vară: „Artă și creativitate în reciclarea deșeurilor”

1078

În perioada 27 iunie – 5 iulie, la sediul Centrului Universitar Nord din Baia Mare (de pe str. Victor Babeș) va avea loc un eveniment remarcabil. 

Mai exact, tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani vor putea lua parte la cursurile de pregătire teoretică și practică ale Școlii de Vară, care se va derula în cadrul proiectului „Artă și creativitate în reciclarea deșeurilor”, coordonat de S.I.dr.ing. Irina Smical.

„Obiectivul principal al proiectului este acela de a orienta tinerii spre o direcție avangardistă de reciclare prin artă și creativitate a deșeurilor în contextul nevoii accentuate de reducere a cantităților de deșeuri generate de către populație. La finalul perioadei de lucru, cele mai bune lucrări vor fi premiate și toți participanții vor primi diplome în semn de recunoaștere a implicării lor active în buna derulare a activităților”, a declarat coordonatorul proiectului.

De asemenea, S.I.dr. ing. Irina Smical precizează că astfel de evenimente reprezintă o oportunitate pentru tineri de a-și manifesta creativitatea și talentul artistic în transformarea unor lucruri aparent lipsite de importanță și utilitate în produse valoroase.

Lavinia-Codruța HERMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here