ÎN ACEST WEEKEND – Premierul Viorica Dăncilă, așteptat la Zilele Maramureșului

1709

Premierul Viorica Dăncilă ar putea ajunge pentru a doua oară în Maramureș în mai puțin de o săptămână, oficialul de la București fiind așteptat să participe la ediția din acest an a evenimentului Zilele Maramureșului.

Invitația a fost lansată de către președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, la decernarea titlului de cetățean de onoare al Maramureșului Mitropolitului Europei Occidentale și Meridionale, Părintele Iosif, eveniment care a avut loc weekendul trecut și la care a luat parte premierul Dăncilă.

”Mă bucur enorm că, în urma discuțiilor purtate cu premierul României, Viorica Dancila, cu ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici și ministrul Sănătății, Sorina Pintea, câteva dintre problemele Mitropoliei Europei Occidentale și Meridionale vor fi rezolvate în cel mai scurt timp. Mă bucur pentru că Maramuresul este locul în care aceste discuții au pornit și sunt fericit pentru zecile de mii de maramureșeni și sătmăreni, plecați de acasă spre acele meleaguri, care vor primi cât de repede aceste vești bune. Mulțumesc primului-ministru Viorica Dancilă pentru efortul făcut să fie alături de noi într-o zi de mare sărbatoare pentru Maramureș si o așteptam cu drag să vină în mijlocul nostru și la finalul săptămânii, când instituția Consiliului Județean va sărbători cea de-a V-a ediție a ”Zilelor Maramureșului – Haida, hai în Maramureș”, a arătat atunci președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here