ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ – AJOFM Maramureș nu întrerupe activitatea de relații cu publicul

302

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș anunță că activitatea de relații cu publicul nu va fi întreruptă în perioada următoare, în condițiile decretării stării de urgență.

În schimb, în scopul prevenirii răspândirii și limitării infectării cu virusul Covid-19, AJOFM Maramureș a adoptat următoarele măsuri, pentru perioada 13-31 martie:

1. Suspendarea activității de acordare a audiențelor;

2. Controlul afluxului publicului în spațiile de lucru destinate acestora- agenții locale/puncte de lucru, secretariat, birouri cu relații cu angajatorii și persoane fizice;

3. În spațiile destinate publicului pentru acordarea îndemnizației de șomaj,  accesul este permis pentru cel mult două persoane simultan, cu respectarea distanței de cel puțin un metru. Celelalte persoane sunt rugate să aștepte în afara spațiilor de lucru, cu recomandarea de a menține distanța minimă de un metru;

4. Activitatea cu publicul vizează, în această  perioadă, serviciile de depunere/ridicare de documente originale de la sediul instituției, acordarea vizei lunare pentru șomerii îndemnizați sau alte situații urgente sau excepționale.

5. Pentru celelalte tipuri de servicii, AJOFM Maramureș recomandă să se apeleze la mijloacele de comunicare electronică (e-mail) sau poștă, în regim de scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau semnătură  electronică.

„În funcție de evoluția generală a pandemiei de coronavirus (Covid-19), Agenția Județeană  de Ocupare a Forței de Muncă Maramureș va putea dispune adoptarea unor măsuri suplimentare sau prelungirea duratei de aplicare a celor existente”, precizează reprezentanții AJOFM Maramureș.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here