ÎN 2019 – Centrul Civic din Rozavlea va intra în reabilitare

272

Anul 2019 va aduce o mulţime de investiţii în comuna Rozavlea. Autorităţile locale au planuri mari pentru a îmbunătăţi condiţiile de trai ale locuitorilor.

Primarul din Rozavlea, Vasile Mârza, a declarat, pentru AxaNews.ro, că există un proiect de asfaltare a reţelei de străzi atât din centrul de comună, cât şi din Sâlţa. În perioada următoare, este aşteptată unda verde de confirmare a finanţării.

În plus, autorităţile aşteaptă finanţarea aferentă pentru podul peste Iza, în baza unui proiect depus prin măsura 7.2.

# Căminul Cultural va fi modernizat
Un alt proiect prevede reabilitarea şi modernizarea Căminului Cultural din Rozavlea. “Proiectul este depus prin AFIR şi are o valoare de 240.000 de euro. Contractul de finanţare a fost semnat, însă lucrările nu vor începe decât după ce trece iarna”, a explicat Vasile Mârza.
Autorităţile locale vor să amenajeze piaţa situată pe amplasamentul de pe uliţa şcolii. “Avem un proiect depus prin GAL, în valoare de 200.000 de euro”, a precizat primarul din Rozavlea.

Importantă va fi lucrarea care vizează Centrul Civic al comunei Rozavlea. “Vom lucra la parcul situat în faţa sălii de sport, unde avem acel scuar. Lucrările vor fi suportate de la bugetul local”, a explicat Vasile Mârza.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here