ÎN 15 MARTIE – ASSOC se alătură campaniei „România vrea autostrăzi”

461

Campania „România vrea autostrăzi” pare să aibă ecou și în Maramureș. Asociația ASSOC se alătură campaniei „România vrea autostrăzi”, astfel că vineri, 15 martie, va suspenda activitatea timp de 15 minute, începând cu ora 15.00. „Clienților Restaurant Social&Catering ASSOC le vom cere să fie înțelegători, dar și solidari cu noi și cu restul românilor care cred că lipsa infrastructurii este o problemă care ne afectează direct. În activitatea noastră prețuim omul și știm cât de important este să răspunzi la problemele acestuia în timp util. Degeaba vii cu rezolvări când nu mai e nevoie. Tocmai de aceea considerăm că e momentul pentru unitate”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Florian Sălăjeanu.

El a mai transmis încurajări inițiatorului acestei campanii, Ștefan Mandachi, tot prin intermediul paginii de socializare, pentru că „ne-ar lua ceva timp să ajungem la el, la Suceava, pe un #DN18, care de ani de zile e în reparații.”

Campania „România vrea autostrăzi”, a pornit la inițiativa unui om de afaceri din Suceava, Ștefan Mandachi, care a construit un metru de autostradă, în semn de protest față de întârzirea cu care autoritățile abordează problema autostrăzilor. Mai mult, el a arătat că a reușit să obțină prețuri mai mici decât statul. În inițiativa sa, el a invitat pe toți cei care se simt nemulțumiți de ritmul în care se construiesc autostrăzile în România, să se alăture formei de protest inițiate de el, astfel că vineri, 15 martie, de la ora 15.00, să întrerupă munca pentru 15 minute, până la ora 15.15.

Angela SABĂU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here