IMPACT VIOLENT – Trei persoane rănite după un accident teribil (FOTO)

609

Un nou teribil eveniment rutier a avut loc! Circulaţia în zonă a fost blocată minute în șir. Trei persoane au fost rănite după ce două maşini au fost implicate în accident.

Accident de circulație, duminică după-amiază, pe DN15 (E60) Turda – Târgu Mureş, în județul Cluj, între localităţile Luna şi Luncani. Două mașini au fost implicate în accident, în urma impactului fiind rănite trei persoane, una având nevoie de ajutorul echipei de descarcerare, a notat Info Trafic 24.

“O autospecială cu modul de descarcerare a intervenit pentru extragerea unui bărbat, de 60 de ani, dintr-un autoturism avariat într-un accident rutier care a avut loc astăzi, între localitățiile Luna și Luncani, în jurul orei 15.10. Pompierii au decopertat autovehiculul și au extras persoana blocata din autoturism utilizand KED-ul special și au predat-o echipajului SAJ. Au fost consultate medical de echipajele SAJ încă două persoane, dintre care o femeie de 60 de ani care fost transportată la spital”, au transmis reprezentaníi Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza accidentului, circulația a fost blocată pe ambele sensuri pe timpul cercetărilor, conform Info Trafic 24.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here