ACTUALIZARE – IMPACT VIOLENT – Accident cu cinci victime la Tăuții Măgherăuș

346

Un accident de circulație a avut loc în jurul orei 07.20, în orașul Tăuții Măgherăuș.

Din primele informații, s-a știut că au fost implicate două autoturisme și s-au înregistrat trei victime, din care una încarcerată.

La fața locului, au ajuns echipaje ale SAJ și SMURD (Terapie Intensivă Mobilă și Echipaj de Prim Ajutor). Acolo au găsit cinci victime, toate conștiente.

ACTUALIZARE – “Accidentul de circulație a avut loc la ora 07.17. O femeie în vârstă de 35 de ani din Tăuții Măgherăuș nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism la intersecția străzilor 44 și 45, întrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătorilor auto, a unei femei în vârstă de 68 de ani aflată pe scaunul din dreapta față din primul autoturism, respectiv a doi minori cu vârste de 16 și 17 ani, aflați în cel de-al doilea autoturism. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările, urmând ca la finalul lor să dispună măsurile legale”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here