ACTUALIZARE 2 – IMPACT TERIBIL – Accident grav în Baia Mare! Un bărbat de 34 de ani a murit (VIDEO ȘI FOTO)

5256

Un teribil accident de circulație a avut loc în seara zilei de joi, 8 august, la puțin timp după ora 17.00, pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare, foarte aproape de sediul ISU Maramureș.

Din primele informații, au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată.

La fața locului, s-au deplasat forțe de intervenție. Pompierii au intervenit pentru a descarcera victima. Aceasta era inconștientă.

Martorii vorbesc despre faptul că șoferul unui autoturism ar fi efectuat o manevră de întoarcere peste linia dublă continuă, fiind lovit în plin de un alt autoturism venit în viteză.

ACTUALIZARE – Victima a fost stabilizată și transportată la UPU a Spitalului Județean Baia Mare.

ACTUALIZARE 2 – “De fiecare dată când, din diferite motive, încălcam vreo regulă de circulație, consecințele pot fi dramatice. Din păcate, încă o persoană și-a pierdut viața în accident rutier.

La doar 34 de ani, șoferul din autoturismul acroșat în această după-amiază pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare a decedat.

Primele verificări efectuate de polițiști au relevat că acesta ar fi încercat să întoarcă autoturismul pe care-l conducea, încălcând marcajul longitudinal continuu, în momentul în care a fost surprins și acroșat de un alt autoturism condus cu viteză.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

Foto – ISU Maramures, Marius Medan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here