IMPACT FRONTAL – Coliziune pe contrasens soldată cu patru răniți

762

Un grav accident de circulație s-a petrecut miercuri după-amiază pe DN 17 la Reteag (jud. Bistrița-Năsăud). Două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma impactului sunt patru victime: o persoană inconștientă, una încarcerată și conștientă, iar alte două persoane conștiente.

“Trei persoane, dintre care una inconștientă, au fost transportate la UPU Cluj-Napoca, iar una la UPU Bistrița, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.
La fața locului au intervenit echipajul de descarcerare de la Beclean, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, EPA și 1 SAJ BN, dar si un echipaj medical SAJ de la Dej”, scrie pagina de Facebook Info Trafic 24.

Din primele verificări și măsurători efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, pe DN 17, pe direcția de mers Dej-Reteag, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din localitate a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în județul Cluj și care circula regulamentar, din sens opus. În urma accidentului, cei doi șoferi și cei doi pasageri (ambii din autoturismul de Bistrița-Năsăud) au fost răniți. Șoferul din Reteag a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Celălalt șofer, cetățean italian de 68 de ani care locuiește în Cluj, nu a putut fi testat. În continuare, la fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

AxaNews.ro

foto Facebook Info Trafic 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here