IMAGINI ȘOCANTE – Un șofer teribilist, beat și fără permis, a lovit un TIR și o casă (VIDEO)

327

Băut, fără permis de conducere şi cu numere de înmatriculare false. Aşa s-a gândit să se urce la volan un tânăr de 24 de ani, din judeţul Braşov, a notat Info Trafic 24.

La intersecţia drumului care venea din comuna Drăguş şi ieşea în DN1, nu a respectat semnificaţia indicatorului de circulaţie care îl obliga să oprească.

După cum arată imaginile surprinse, a intrat într-un tir care circula regulamentar. A fost proiectat apoi în zidul unei clădiri. Tânărul a scăpat teafăr din accident.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că avea o alcoolemie de 0,60 mg de alcool în aerul expirat. Pentru că nu avea nici permis şi circula cu plăcuţele de înmatriculare ale unui alt autoturism, oamenii legii l-au arestat preventiv pentru 24 de ore. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal, conform Info Trafic 24.

AxaNews.ro

ACCIDENT PE DN1 PROVOCAT DE UN TÂNĂR TERIBILIST – BEAT, FĂRĂ PERMIS ȘI CU NUMERE FALSE!#VIDEOBăut, fără permis de conducere şi cu numere de înmatriculare false. Aşa s-a gândit să se urce la volan un tânăr de 24 de ani, din judeţul Braşov.La intersecţia drumului care venea din comuna Drăguş şi ieşea în DN1, nu a respectat semnificaţia indicatorului de circulaţie care îl obliga să oprească.După cum arată imaginile surprinse, a intrat într-un tir care circula regulamentar. A fost proiectat apoi în zidul unei clădiri. Tânărul a scăpat teafăr din accident.Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că avea o alcoolemie de 0,60 mg de alcool în aerul expirat. Pentru că nu avea nici permis şi circula cu plăcuţele de înmatriculare ale unui alt autoturism, oamenii legii l-au arestat preventiv pentru 24 de ore.Pe numele său a fost întocmit un dosar penal.

Publicată de Info Trafic 24 pe Miercuri, 10 aprilie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here