ILEGALITĂȚI – Băimărenii fură covoarele sălăjenilor

347

O  patrulă de jandarmi a verificat mai atent provenienţa mai multor covoare deţinute de doi cetăţeni din Jibou, stabilind că acestea au fost ajutate „să zboare” din posesia proprietarului, prin spargerea lacătului de la uşa unui imobil privat. 
Jandarmeria Sălaj a anunțat că prejudiciul a fost recuperat în totalitate, pe numele făptuitorilor fiind întocmite acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Jurnaliștii de la sportulsalajean.ro scriu că în total au fost furate şase covoare dintr-un imobil din oraşul Jibou, miercuri, 30 ianuarie, jandarmii din cadrul Plutonului Jibou fiind sesizaţi cu privire la dispariţia unor bunuri dintr-un imobil.

Făptuitorii sunt un bărbat de 20 de ani din municipiul Baia-Mare şi o femeie de 18 ani din localitatea Jibou, pe numele lor fiind întocmite acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi sancţionată de Art. 229 Cod Penal. Actele au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here