ÎI PLĂCEA MARIJUANA – Cum s-a lăsat Charlize Theron de droguri

474

Una dintre cele mai frumoase femei din lume are un trecut destul de agitat, pe care însă nu-l bagă sub preş, dimpotrivă. Într-un moment de sinceritate debordantă, Charlize Theron a mărturisit că până la 30 de ani ajunsese să se drogheze imediat cum se trezea din somn. Ea a adăugat că s-a lăsat la 30 de ani, când şi-a dat seama că marijuana nu se mai potrivea cu chimia corpului ei, scrie Daily Mail.

Vedeta a povestit pentru E! News că la 20 de ani nu putea să stea fără cannabis, dar atitudinea ei s-a schimbat atunci când s-a maturizat. “Aproape toată viaţa mea m-am drogat dimineaţa, înainte să mă dau jos din pat. Chiar îmi plăcea marijuana, mai mult decât alcoolul sau orice altceva”, a spus Charlize. “Chimia mea se potrivea bine cu ea când eram tânără, dar într-o zi totul s-a schimbat. După 30 de ani, m-am plictisit să tot stau în faţa frigiderului şi să-mi iau doza, nu-mi făcea bine. S-a schimbat totul, aşa că m-am lăsat”, a continuat ea.

Actriţa a adăugat că nu exclude să se întoarcă la marijuana, dar ar folosi-o doar în scopuri medicinale, de pildă să o ajute să combată insomnia, în locul pastilelor.

Vedeta din “Atomic Blonde” a mărturisit anterior că la 20 de ani a avut o perioadă “nebună”, în care a experimentat droguri de mare risc, precum cocaina şi ecstasy. În iulie 2017, întrebată în emisiunea de radio realizată de Howard Stern dacă a încercat vreodată droguri mai tari, precum cocaina, actriţa a răspuns: “Sigur că am încercat, da.”

Întrebată dacă a folosit şi ecstasy, ea i-a răspuns lui Stern: “Am avut o perioadă a naibii de nebună. N-am luat mult, dar sigur am folosit când aveam 20 de ani.”

De atunci, s-au schimbat multe pentru Charlize Theron. Vedeta are doi copii adoptaţi, un băieţel, Jackson, în vârstă de şase ani, şi o fetiţă, August, în vârstă de doi ani, şi a devenit mult mai responsabilă.”Acum mă culc la 20.45 şi îmi place, îmi place, îmi place. Mă trezesc la 6.30 dimineaţa. Am de făcut două pacheţele”, a spus ea, referindu-se la copiii săi, pe care îi pregăteşte în fiecare zi pentru şcoală şi grădiniţă.

Sursa: eva.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here