IEŞIT DIN COMUN – Expoziție inedită vernisată la Bocicoiu Mare – GALERIE FOTO

1188

Luni, 5 martie, la Căminul Cultural din Bocicoiu Mare a fost vernisată o expoziție inedită de mărțișoare.

Elevii din cadrul instituțiilor de învățământ, școli și grădinițe, din Tisa, Crăciunești, Lunca la Tisa și Bocicoiu Mare, îndrumați de către educatoarele: Narcisa Rus, Carolina Citra, Cristina Coman, Odarca Câmpan, Marcela Ciuria, alături de învățătoarele: Mihaela Ionescu, Nicoleta Druleac, Iulia Rusnac, Daniela Apan, Cirasela Cosovan, Eva Știrb, Galina Hreniuc, Adela Bobriuc, au confecționat și expus 100 de mărțișoare.

‘’Ne-am dorit ca simbolul primăverii să fie inclus în seria evenimentelor menite a marca Centenarul României. Au fos confecționate 100 de mărțișoare, care exprimă 100 de idei și moduri de reprezentare’’, a spus Igor Bogdan Druleac, directorul Casei de Cultură Bocicoiu Mare.

“Felicitări pentru copilașii care au confecționat mărțișoarele cât și pentru cadrele didactice care i-au îndrumat’’, a spus Liviu Lazarciuc, primarul comunei Bocicoiu Mare.

“Prin această frumoasă activitate, au fost scoase în evidență preocupările cadrelor noastre didactice, care ne-au oferit o plăcută surpriză. Micuții s-au întrecut pe sine în confecționarea acestor frumoase mărțișoare’’, a spus Sânziana Dan Marușciac, directorul Școlii Gimnaziale Crăciunești.

Liviu ȘIMAN

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here