IADUL DIN BAIA MARE – Torţionarul minorelor forţate să se prostitueze are… 71 de ani. Detalii şocante ies la iveală!

786

Urmări în terifiantul caz al minorelor din Baia Mare sechestrate, violate şi obligate să se prostitueze. Instanţa a decis arestarea preventivă a capului reţelei. Acesta a fost “creierul” tuturor infracţiunilor săvârşite în ultimele luni, ale căror victime au fost fetiţe care nici măcar nu împliniseră vârsta necesară pentru a avea buletin de identitate.

Întreaga grozăvie a ieşit la iveală în urma unei anchete coordonate de DIICOT Baia Mare. Aceştia au aflat că un băimărean a recolat două minore de 16-17 ani, promiţându-le că le va duce în Germania. În schimb, cu complicitatea unui alt individ, proprietarul unui imobil din municipiu, tinerele au ajuns ostatice, iar apoi violate de cei doi, dar şi de alţi prieteni ai lor. Cele două fete nu au fost singurele victime. Alte patru minore, cu vârste de la 11 la 15 ani, conform cercetărilor desfăşurate până în prezent, au avut parte de un tratament inuman. Ele au fost obligate să practice prostituţia şi să dea socoteala “şefului”. În total, trei persoane au ajuns la audieri. Au venit şi urmările.

Reprezentanţii Tribunalului Maramureş au adus la cunoştinţa opiniei publice că, prin încheierea penală nr. 42/DL/23.10.2018, pronunţată în dosarul nr. 2106/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23 octombrie 2018 şi până la data de 21 noiembrie 2018, inclusiv, a inculpatului B.V., în vârstă de 71 de ani, cu domiciliul în Baia Mare.

# Fetele au trăit iadul pe pământ!
Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori, lipsire de libertate în mod ilegal, act sexual cu un minor şi viol, infracţiuni pentru care legea prevede pedepse cu închisoarea de cinci ani ori mai mare.

“Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în perioada martie 2017 – octombrie 2018, pe raza municipiului Baia Mare, beneficiind de sprijinul larg şi contribuţia numitului P. V. (care i-a asigurat locuinţă), a iniţiat şi a desfăşurat în mod coordonat, sistematic, ample activităţi de racolare repetată a patru minore cu vârste sub 15 ani, în scopul exclusiv de a le influenţa şi de a le determina să practice prostituţia în favoarea lui, întreţinând cu acestea relaţii sexuale, şi a întreţinut relaţii sexuale cu alte două minore, lipsindu-le pe acestea din urmă, în mod ilegal, de libertate. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a precizat Ileana-Daniela Waltner, conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Citeşte întreaga poveste

STRIGĂTOR LA CER – Minore sechestrate, violate şi obligate să se prostitueze, în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here