I S-A ÎNFUNDAT! – “Farmacistul” din Baia Mare a fost arestat preventiv

1784

Individul care a pătruns prin efracţie într-o farmacie situată pe bulevardul Traian din Baia Mare îşi va petrece următoarea lună la răcoare. Instanţa a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă după ce, în prealabil, bărbatul a fost reţinut de poliţişti.

Individul a pătruns în dimineaţa zilei de duminică, fiind surprins de un echipaj al unei firme de pază în farmacie. Aceştia au alertat poliţiştii de la Investigaţii Criminale, astfel că băimăreanul a fost săltat. El a încercat să fure medicamente şi unitatea centrală a calculatorului. A avut, însă, ghinionul să se declanşeze alarma. S-a constatat apoi că nu este la prima abatere. El furase un telefon mobil dintr-un local de pe strada Şcolii. Cu această ocazie, telefonul a fost recuperat şi înapoiat proprietarului.

“Băimăreanul de 33 de ani, reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. Cercetările continuă”, a precizat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here