HOROSCOP – Zodiile care își recuperează banii. Ce prezic astrele pentru toate zodiile în 9 noiembrie

507

Berbec
Completați formalități de plecat în excursie, chit că nu acum, deși e foarte posibil, faceți plăți și vă interesați și de bani ca să aveți de cheltuială pe acolo. O să aflați care va fi principalul vostru susținator în cazul unui proiect la care nu prea s-au înghesuit finanțatori.

Taur
O confirmare de la drum lung, poate vă așteaptă de sărbători niște prieteni sau parteneri de afaceri să le faceți o vizită, poate vă oferă găzduire. Oferte de lucru, de pus umărul la niște activități de timp liber în care să vă puneți amprenta personală de talent.

Gemeni
Se adună echipa și o să rezolvați niște proiecte care stagnau pentru că nu aveați mână de lucru sau nu aveați unda verde de la șefi, de la beneficiari. Prezența celor tineri o să vă stimuleze inspirația, cheful de treabă și o să vă puteți și plimba, să ieșiți pe la cafele.

Rac
Întâlnire foarte importantă, poate că n-o să realizați de la bun început că omul cu care veți lua masa vă va fi cel mai mare ajutor, sau că informația primită o să vă propulseze în carieră. Foarte posibilă întâlnire cu cineva pe care o să vă dați seama că-l așteptați de o viață și este tot ce ați visat vreodată.

Leu
Vi se pot înapoia acei bani pe care i-ați cerut în fel și chip, dar numai acum e dispus acel datornic să vi-i dea odată, că i-a fost greu, parcă vi-i dădea degeaba. O să reușiți să vă vedeți mai des cu un copil care e în îngrijirea fostului partener de viață sau e vorba despre nepoțel.

Fecioară
Se poate să aflați o veste îmbucurătoare, că se va naște un copilaș în familia voastră sau că s-a însănătoșit cineva care a traversat o perioadă de suferință. Randament cât se poate de bun la slujbă, la școală.

Balanță
Un eveniment, fie el și minor, o să vă dea de gândit, o să vă atingă coarda sensibilă și o să vă modificați în bine atitudinea față de cineva. O să găsiți un remediu salvator pentru voi sau pentru altcineva din familie și o să vă puteți vedea liniștiți de restul treburilor.

Scorpion
O problemă din trecut revine ca să fie rezolvată, pentru că abia acum e momentul și ar trebui să fie un succes, chiar dacă vine prea târziu. O să puteți semna un contract de muncă și să vă și apucați de treabă, e o perioadă încărcată la serviciu.

Săgetător
Sunteți pe punctul de a finaliza o afacere care o să vă repună în lumina reflectoarelor cu un preț destul de mare, cu efort și sacrificii de timp. O să aveți parte de o întâlnire cu cineva care nu vrea să renunțe la ideea de a vă petrece restul vieții împreună.

Capricorn
O întâmplare neobișnuită, o confirmare de bun augur din partea unor autorități, luați un examen, câștigați un proces, poate fi ceva miraculos. Întâlnire cu ecouri în relația de cuplu, după o perioadă de neînțelegeri o să intrați pe un făgaș normal, în sfârșit.

Vărsător
Se pot rezolva multe lucruri și în sfera carierei și în plan personal, o să fiți prezenți la toate activitățile care vă oferă prilejul să dați măsura valorii voastre. O să petreceți poate mai mult timp cu copiii, îi duceți la antrenamente, într-o sală de sport sau un club, să facă și ce le place, nu numai ce trebuie.

Pești
Ați putea recupera niște bani, mai cu o cerere, mai cu insistat pe lângă cei care invocă tot felul de pretexte ca să nu vi-i mai dea, nu vă lăsați, că ei atât așteaptă. Invitație la un eveniment monden, sau îl sărbătoriți pe un prieten care dă de băut că a fost ieri ziua lui de nume.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here