HOROSCOP – Previzunile astrelor pentru 16 iunie

396

Berbec

Planetele au grijă de energia, entuziasmul și charisma dvs. Tot ceea ce v-ați propus astăzi se va împlini exact în maniera dorită. Obstacolele pe care le veți întâlni în drum nu vă vor sta prea mult în cale.

Taur

Chiar dacă cei din jur vă împing într-o anumită traiectorie, bazați-vă pe instinct și pe logică în deciziile pe care le veți lua. Nimeni nu știe mai bine decât dvs. ce meritați.

Gemeni

Trebuie să știți ce doriți și să rezolvați orice problemă, cât mai este timp. Nu ar strica să apelați și la ajutorul celor din jur. Fiți diplomați!

Rac

Veți da răspunsul potrivit la momentul potrivit, lucru care va atrage pe de o parte protecția persoanelor importante din anturajul dvs., pe de altă parte vă va ajuta să vă lărgiți consistent cercul de prieteni și protectori.

Leu

Datorită obiectivității dvs. veți intui deja răspunsul care este necesar pentru a vă îndrepta pe drumul corect în planurile pe care le aveți. Simțul dvs. de responsabilitate și riscurile pe care vi le asumați în această perioadă vă vor transforma într-o persoană importantă.

Fecioară

Disputele și controversele dintre inimă și rațiune nu rezolvă nimic. Cel mult vă pot da dureri de cap.  Chiar dacă simțiți că drumul ales nu este cel mai corect, în numele dragostei veți fi dispuși să faceți unele sacrificii.

Balanță

Astăzi este o zi în care telefonul va suna continuu, vor avea loc ședințe surpriză

la locul de muncă și una peste alta va trebui să țineți piept cu tot felul de informații care vă vor asalta din toate părțile.

Scorpion

Astăzi trebuie să puneți deoparte prioritățile sociale, cariera și luptele de birou. Apropiați-vă de prieteni, ieșiți afară, distrați-vă și relaxați-vă!

Săgetător

Este o zi specială pentru dvs. Pe de o parte, veți fi apreciați la serviciu și vi se va oferi ocazia de a urca ierarhic. Însă în același timp, tensiunile și problemele familiale vă pun semne de întrebare asupra drumului pe care îl aveți de urmat.

Capricorn

O perioadă propice pentru a demara noi acțiuni, pentru a pune în practică noi planuri. Cei din jur vor fi deschiși și vă vor încuraja în demersurile dvs. În plus, sănătatea este foarte bună și beneficiați de toată energia pentru a face ce v-ați propus.

Vărsător

Nu uitați că zidul de care vă ciocniți astăzi reprezintă baza treptei pe care o aveți de urcat mâine. Poate nu întâmplător, astăzi lucrurile nu vor ieși așa cum sperați și poate că destinul vă forțează să vă reevaluați strategia și să descoperiți fisura care se află în ea.

Pești

Indiferent de evenimentele de care vă loviți, viața merge mai departe. Dacă vreți să vă lăsați purtați de val, schimbați-vă atitudinea și asumați-vă consecințele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here