HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru luni, 22 aprilie

310

Berbec
Cu un simplu telefon, ori mesaj rezolvați o chestiune care v-a adus multă amărăciune în suflet și, dacă faceați gestul acesta mai demult, era perfect.

Taur
Încropiți, voi, o sumă de cheltuială și o să-i puteți scoate pe ai voștri la o plimbare, la un film, să nu fiți obligați să rămâneți în casă.

Gemeni
Poate că n-ar trebui să aveți mari așteptări de la cei din jur, dar asta nu înseamnă că lumea nu va fi drăguță cu voi, ci doar că n-o să aveți o stare de euforie.

Rac
Vă pregătiți de drum, poate vă-ntoarceți acasă de pe unde-ați fost plecați, sau poate ați fost în vacanță. O porniți în altă direcție. Poate ați făcut doar o escală.

Leu
Chiar dacă o să aveți o reținere sufletească să mergeți la o reuniune sau să vă-ntâlniți cu o anume persoană, veți depăși momentul și o să iasă bine.

Fecioară
Păreți nerăbdători să dați ochii cu cineva de care vă e dor, poate aveți ceva foarte important să-i comunicați sau vreți să o duceți pe această persoană la restaurantul preferat.

Balanță
S-ar putea să pregătiți diverse sofisticării culinare că să le faceți o plăcere alor voștri, rude, frați, surori, rude prin alianță. Luați masa împreună.

Scorpion
E o aniversare, un motiv, oricum, de reuniune cu prientenii și poate strângeți bani să-i luați un cadou sărbătoritului sau puneți la cale o petrecere surpriză.

Săgetător
O puteți lua din loc până la cea mai apropiată stațiune montană sau la reședința de vacanță a unui prieten cu care ține morțis să vă revedeți.

Capricorn
E rost de distracție, de plecat cu grupul pe undeva, o să vedeți un film dacă vreți, sau să practicați un sport de agrement. Cel mai bine vă simțiți în colectivitate, cum spuneam.

Vărsător
Niște prieteni fac lobby să vă-împăcați cu un prieten sau cu un partener de afaceri sau să vă convingă să lucrați împreună și o să fiți concilianți.

Pești
O să vă eliberați de o apăsare de pe suflet, că i-ați spus ceva care va salva relația sentimentală când părea că nu mai e absolut nimic de făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here