HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru luni, 18 iunie

576

Berbec

Să nu vă surprindă faptul că la birou colegii se vor purta copilărește sau vor da dovadă de lipsă de atenție. Pur și simplu astrele îi predispun pe cei din jur să fie împrăștiați și să le lipsească claritatea și obiectivitatea.

Taur

Elementul care va domina ziua de astăzi va fi cel al surprizei și al izbucnirilor. Veți experimenta noi dimensiuni emoționale. Este o zi potrivită pentru aventură.

Gemeni

Atenție la viața de cuplu, căci lipsa de comunicare din ultima perioadă își va spune cuvântul. Aveți multe de oferit, dar ceva vă împiedică să faceți acest lucru. Dacă doriți să vă salvați relația, trebuie să faceți ceva cât mai repede.

Rac

Găsiți o cale amiabilă sau cel puțin politicoasă de exprimare a nemulțumirilor prin care treceți în relațiile familiale și profesionale. În aceste zile trebuie să fiți foarte precauți, deoarece există riscul major pentru ruperea unei relații.

Leu

Astăzi, cei din jurul dvs. vă vor răni în amorul propriu. De aici, atitudinea ușor sarcastică și ironică față de ceilalți. Încercați să evitați dezamăgirea și gândurile de răzbunare care pot rezulta de aici.

Fecioară

Dacă până astăzi v-a fost ceva refuzat, acum a venit momentul să vi se dea tot ce vi se cuvine. Totodată, \i veți surprinde pe cei din jur cu ideile pe care le veți pune în aplicare. Personalitatea dvs. devine din ce în ce mai puternică.

Balanță

Dacă în ultima perioadă au existat o serie de tensiuni pe plan profesional, în sfârșit este o zi în care vă veți exprima clar, concis și veți fi înțeleși așa cum trebuie de cei din jurul dvs.

Scorpion

Un contract important, probabil vizând o locuință, s-ar putea să necesite toată atenția dvs. S-ar putea să înțelegeți clauzele cu dificultate. Dacă nu înțelegeți ceva, nu vă jenați să cereți ajutor.

Săgetător

Multe lucruri vin și pleacă din viața dvs. pentru a vă deschide drumul către noi aventuri. Problemele cu care vă confruntați până acum, și-au găsit rezolvare și, în momentul de față, sunteți mai stabili emoțional și economic.

Capricorn

Punctul de vedere pe care vi-l exprimați cu atâta patos și dorința de a convinge

s-ar putea să nu fie cele mai potrivite. Fiți mai diplomați, mai ales în relație cu autoritățile.

Vărsător

Cum puteți avea pretenția la mai multă fericire și la un dram suplimentar de noroc dacă nu știți clar ce doriți de la dvs. și de la cei din jur? Stabiliți-vă prioritățile și apoi emiteți și pretențiile aferente.

Pești

Chiar dacă astăzi, încă de dimineață, s-ar putea să aveți o serie de confruntări sau controverse cu membrii familiei dvs., în ceea ce privește serviciul și planul financiar veți fi de-a dreptul sclipitori. Vă veți asuma responsabilitățile ce vă revin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here