HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru luni, 13 mai

481

Berbec

Astăzi nici nu știți cum să vă împărțiți între obligațiile impuse de angajatorul dvs. și pretențiile persoanei iubite.

Taur

Astăzi ar fi bine dacă v-ați focaliza puțin pe dietă, pe sport, pe activități care să vizeze îmbunătățirea stării dvs. de sănătate. O plimbare în parc, o discuție cu prietenii, câteva minute de gimnastică s-ar putea să vă crească tonusul, care, trebuie să recunoașteți, este destul de scăzut.

Gemeni

Să fiți lideri înseamnă să-i coordonați pe ceilalți într-un mod ferm și corect. În viața familială cel mai bine ar fi să stați pe margine și să priviți desfășurarea evenimentelor.

Rac

Este un moment bun pentru a acționa decisiv, hotărât și mai ales… repede! Nu luați decizii în grabă, sub presiune, ci să nu mai amânați la nesfârșit finalizarea unor lucrări.

Leu

Veți dori să obțineți armonia, însă veți avea parte de unele conflicte la locul de muncă sau în viața particulară. Sănătatea vă poate ridica unele probleme, așa că fiți atenți la modul cum vă alimentați.

Fecioară

Vă place să fiți implicați în cât mai multe lucruri cu putință, dar asta vă dă programul peste cap și nu reușiți să duceți la bun sfârșit nici sarcinile cele mai elementare. Limitați-vă la ceea ce vi se pare mai important și lăsați treburile anexe pe mai târziu.

Balanță

Încercați să vă concentrați mai mult asupra îndatoririlor pe care le aveți. Nu v-a spus nimeni că trebuie să cereți mai mult de la dvs., ci doar să fiți mai atenți la detalii.

Scorpion

Discuțiile  o persoană carismatică vă vor impresiona profund. Luați notițe, deoarece veți dori mai târziu să vă reamintiți aceste discuții.

Săgetător

Dacă v-ați planificat o călătorie în aceste zile, mai bine ați amâna-o. Tot ceea ce știați despre anumite programe de zbor sau rezervări la hoteluri s-ar putea să nu reflecte situația.

Capricorn

Cel mai important lucru pe care îl aveți de făcut azi este să țineți ochii deschiși pentru a fructifica unele ocazii nesperate de a ieși din criza în care vă zbateți. În rest, evitați excesele alimentare.

Vărsător

Vă planificați o călătorie însă anumite obligații sociale nu au cum să aștepte. Prin urmare, s-ar putea ca astăzi să amânați deplasarea pentru mai târziu.

Pești

Se pare că în viața dvs. se manifestă o adevărată furtună emoțională. Anturajul nu dă semne că este dispus să intre pe un drum corect și onest astfel că trebuie să vă retrageți din aceste relații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here