HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 9 octombrie

516

Berbec

Există o anumită siguranță în atmosfera generală, iar aceasta vă impulsionează și pe dvs. să fiți mai sociabili și mai deschiși cu persoane față de care în mod normal ați fi păstrat o rezervă.

Taur

Astăzi, nu vă veți afla în lumina reflectoarelor și veți avea timp pentru a vă pune ordine într-o serie de proiecte sau pentru a gândi următorul pas pe care îl aveți de făcut. Fiți atenți la ce mâncați!

Gemeni

Pregătiți-vă sufletește pentru că ziua se anunță plină de surprize. Oricum, programul pe care vi l-ați făcut la începutul săptămânii pentru această zi cu siguranță nu va putea fi respectat.

Rac

S-au adunat câteva kg în plus, așa încât, dacă luați în calcul să vă petreceți câteva ore pe zi la sala de sport, veți avea numai de câștigat din aceasta.

Leu

Visați prea mult cu ochii deschiși și în jurul dvs. arde totul. Dacă nu vă implicați mai serios în activitățile pe care ar trebui să le desfășurați, este posibil să nu mai puteți remedia unele lucruri.

Fecioară

O zi în care emoțiile vă vor împiedica să treceți la fapte. Este bine să manifestați compasiune, însă fiți logici și arătați-vă disponibilitatea de a-i susține pe cei neputincioși.

Balanță

Astăzi, aveți alături de dvs. pe cei dragi, dar și persoana iubită care vă încurajează pe tot parcursul zilei. Vă schimbați starea de spirit dintr-una mohorâtă și tristă în una optimistă și victorioasă.

Scorpion

Ar trebui să profitați din plin pentru a participa la întâlniri de afaceri, locul unde în general se iau decizii importante. Veți fi un bun comunicator și cei din jur vă vor asculta cu atenție.

Săgetător

Astăzi, adoptați o figură neajutorată, astfel încât cei din jur s-ar putea din greșeală să vă subestimeze. Îi veți lua prin surprindere totuși atunci când vă veți pune în practică ideile.

Capricorn

A venit momentul să faceți o alegere, deși nu sunteți pregătiți. În viața dvs. sentimentală, atmosfera nu e prea liniștită și nu știți dacă să faceți pasul cel mare și să spuneți că s-a terminat totul.

Vărsător

Astăzi, s-ar putea să vă ciocniți de un vechi prieten. Veți descoperi că nutriți altfel de sentimente decât cele de prietenie și s-ar putea să constatați că și reciproca este valabilă.

Pești

Deși nu sunteți pregătiți pe deplin, merită să încercați să porniți pe o nouă direcție, pentru că nu se știe niciodată ce vă poate rezerva viitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here