HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 9 ianuarie

322

Berbec

O zi numai bună pentru mici aventuri, însă nu încercați să faceți excese. Veți dori să experimentați ceea ce este nou, iar drumul cunoscut nu vă va mai atrage. Bucurați-vă de caruselul în care vă îmbarcați, însă aveți grijă ca prin faptele dvs. să nu-i afectați pe cei din jur.

Taur

Sunteți mult prea buni pentru timpurile acestea. Aveți grijă să nu se profite de bunătatea dv. Acordați ajutorul celor care realmente au nevoie de el, nu celor care vor doar să profite de pe urma dvs.

Gemeni

Dacă doriți ca planurile dvs. să se dezvolte și să evoluați surprinzător, acum este momentul potrivit să le puneți pe masă. Veți fi surprinși să vedeți că aveți parte și de ajutor.

Rac

Multe vorbe frumoase, multă pasiune și promisiuni nesfârșite. Priviți totuși realitatea în ochi și veți constata plini de mirare că nu tot ce vi se promite poate fi dus la îndeplinire.

Leu

Criticile care vă sunt aduse astăzi nu sunt menite să vă dezarmeze sau să vă deturneze de pe drumul dvs. Țineți cont de ele și primiți-le ca pe un cadou făcut de destin, ce vă ajută să pășiți pe drumul cel bun.

Fecioară

În această lucrurile nu vor fi foarte plăcute, mai ales în familie, pentru că veți descoperi lipsa de sinceritate a unuia din membrii familiei dvs. Acest lucru vă va irita atât de mult, încât veți avea o izbucnire neașteptată și veți arunca vorbe grele și usturătoare vinovatului.

Balanță

Mai aveți de retușat unele detalii în cadrul proiectului sau activității pe care o îndepliniți. Este un moment bun pentru a ieși pe scenă și a primi ovațiile celor care vă admiră pentru calitățile de care dați dovadă.

Scorpion

Partenerul dvs. urmează să treacă prin niște evenimente importante pe plan social, așa încât pregătiți-vă să îl susțineți cu tot ce puteți. Nu uitați însă de îndatoririle ce vă revin.

Săgetător

Este momentul cel mai bun pentru a începe o nouă relație de iubire. Fiți deschiși propunerilor făcute de cei din jur și s-ar putea ca la sfârșitul serii să plecați acasă însoțiți de cineva. Nu vă panicați că lucrurile decurg foarte repede.

Capricorn

Dacă aveți impresia că partenerul dvs. trebuie să vă suporte toate capriciile doar pentru că sunteți împreună, să știți că greșiți profund. Ar trebui să vă revizuiți atitudinea dacă nu vreți să rămâneți singuri și neconsolați.

Vărsător

Acum, beneficiați de un surplus de energie astrală care vă va ajuta să prindeți valul cel bun ce vă va propulsa la o distantă mai mare. Aveți totuși grijă să nu vă angajați la prea multe lucruri deodată și să vă fie dificil să finalizați tot ce v-ați propus.

Pești

Pot apărea tensiuni și nemulțumiri în familie, așa încât pregătiți-vă pentru o posibilă discuție în contradictoriu. Relația cu părinții sau cu rudele apropiate nu este astăzi la un nivel prea bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here