HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 9 decembrie

157

Berbec

Dacă veți sta prea mult pe lângă casă, s-ar putea să nu puteți evita unele situații încordate cu o persoană apropiată. În situația în care vă veți bucura excesiv de ceva legat de treburile zilei, puteți să dați de mici necazuri.

Taur

Nu acționați la primul impuls și nu vă lăsați amăgiți sau enervați de nimeni. De asemenea, aveți grijă ca nicio persoană din anturaj să nu-și aroge meritele pentru ceva ce ați făcut dvs.

Gemeni

Lucrați alături de cineva de la care puteți să învățați sau de la care puteți să deprindeți anumite abilități. Veți fi capabili astfel să dați noi sensuri căutărilor dvs.

Rac

Un sfârșit de săptămână în care veți fi dominați de gânduri legate de problemele personale și cele financiare. Căutați să vă protejați proprietățile.

Leu

Poate este timpul să vă distanțați de tot ceea ce vă face să vă simțiți vinovați. Începeți ceva nou alături de o persoană pe care o admirați în mod deosebit.

Fecioară

Nu sunteți într-o perioadă în care să vă lăsați ghidați de alte persoane. Este posibilă inițierea unui nou parteneriat sau a unei noi prietenii, ceea ce vă va ajuta să obțineți mai multe de la viață.

Balanță

Este timpul să vă puneți talentele sub semnul banului. Fiți pregătiți să vă prezentați cunoștințele și serviciile pe care le puteți oferi.

Scorpion

Puteți să faceți unele aranjamente care să vă ajute să vă angajați pe un drum mult mai performant și mai limpede. Una dintre țintele dvs. poate fi jobul sau o mărire de salariu. Dar încă este weekend și trebuie să vă relaxați.

Săgetător

Ar fi bine să vă faceți timp pentru a vă analiza relația în care sunteți implicați și să faceți planuri de acțiune alături de persoanele apropiate. Timpul liber alegeți să-l petreceți la munte. Aerul curat vă va ajuta să vă încărcați bateriile nervoase.

Capricorn

Dacă veți permite ca sensibilitatea dvs. să preia controlul, ați putea deveni excesiv de influențabili. Permiteți celor apropiați să vă cunoască sentimentele, dar nu renunțați la propriile planuri.

Vărsător

O dată ce munca nu mai este o prioritate, vă puteți bucura și de celelalte aspecte ale vieții. Dacă aveți copii, aceștia se vor bucura nespus că puteți petrece mai mult timp cu ei.

Pești

Nu ar fi rău să faceți toate pregătirile pentru a realiza anumite lucruri împreună cu prietenii.  Veți avea posibilitatea de a explora noi căi de exprimare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here