HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 7 aprilie

254

Berbec

Convocare in biroul sefilor, al unor autoritati de la care vreti sa primiti un accept, o inlesnire, ceva fara de care nu puteti avansa cu niste treburi. O sa va puteti impaca fara sa reluati certuri mai vechi cu cineva alaturi de care vreti sa convietuiti.

Taur

Faceti rost de bani sa cumparati ceva de care aveti mare trebuinta, poate-i faceti cuiva un cadou si nu costa putin, o sa va descurcati. O sa resimtiti mai multa caldura, afectiune, fata de o persoana la care tineati, dar n-ati mai avut ocazia sa va manifestati sentimentele.

Gemeni

O sa va ocupati si de voi sa faceti miscare, va luati un abonament la un club sportiv sau va duceti la inot, la ceva care va deconecteaza. Poate va trebui sa reluati un tratament ca sa fiti siguri ca s-a vindecat o rana, dar pentru asta trebuie mers la medic.

Rac

Se poate sa tot dati pe la service sa vedeti daca vi s-a reparat masina sau nici nu s-au apucat de treaba mecanicii, daca va grabiti, pistonati-i. O sa dati dovada de mari sacrificii pentru fiinta iubita pentru ca abia acum aveti mai mult timp si e si contextul favorabil.

Leu

Intalnire de afaceri, initiativele or sa fie bine primite de catre cei cu care lucrati, o sa se deruleze in bune conditii toata munca, sa va atingeti obiectivele. O sa revedeti un bun prieten si stabiliti cand o sa va mai puteti vedea sa continuati relatia.

Fecioară

O suma de bani, o reusita legata de rate, credite, dobanzi, scapati de greutati, datorii, vi se fac unele inlesniri, favoruri. Un contract de semnat , daca v-ati decis sa continuati munca in aceeasi formula sau semnati cu altcineva.

Balanță

Va faceti o idee mai clara despre ce veti putea face cu activitatile comerciale, de afaceri, sa va asigurati un venit constant. Intalnire cu cineva care o sa va faca un cadou, o sa va dea o veste buna, o sa va predispuna la visare toata povestea.

Scorpion

Se pare ca s-a imbunatatit simtitor relatia sentimentala si de unde credeati ca nu va mai iesi nimic o sa se poata ajunge si la o casatorie in curand. Pot surveni unele probleme de sanatate si e de mers la doctor sau poate cineva in varsta din familie o fi bolnav.

Săgetător

Aveti asteptari cam mari, dar nu e cel mai bun moment pentru reconfirmarea valorii, nici sa primiti ajutor din partea prietenilor, coborati usor cu picioarele pe pamant. O confirmare din partea unor persoane tinere, care va inmaneaza un act, un obiect, ceva de care aveti nevoie.

Capricorn

Se detensioneaza armosfera de la slujba si o sa va simtiti in sfarsit in apele voastre, o sa va impacati cu noul regulament impus de conducere. E posibil sa incasati o suma de bani si sa va faceti o placere, dupa ce platiti intretinerea.

Vărsător

O sa jonglati cu banii pana-i veti face sa acopere toate restantele, datoriile ca sa nu mai fiti nevoiti sa imprumutati bani de la cineva. O sa puteti iesi la plimbare, la shoping, la cinema, o sa aveti parte de o companie placuta.

Pești

Poate reveniti asupra unei intelegeri scrise, verbale, cu cineva care emite alte pretentii fata de angajamentul pe care si l-a luat la semnarea contractului respectiv. Vi se implineste o dorinta, o sa va intalniti cu o persoana cam scumpa la vedere si o sa va puteti verifica sentimentele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here