HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 30 septembrie

43

Berbec
S-ar putea să preferați confortul casnic, să găsiți ceva bun pentru ai voștri, plus niscaiva prieteni și să faceți o tratație în grădină – pe terasă.

Taur

E momentul să vă ocupați și de voi și de familie – în scop recreativ – acum cât aveți timp liber comun pentru că în cursul săptămânii oboseala își spune cuvântul.

Gemeni

Vă pot invita niște prieteni la inaugurarea unei locuințe sau la o aniversare, e o petrecere la care v-ar prinde bine să vă duceți.

Rac

Revedere emoționantă cu o persoană față de care aveți sentimente puternice – de dragoste, și de aici încolo relația se va scrie frumos pe zi ce trece – e un reviriment în plan sentimental.

Leu

Oferta de distracție e mare, vă puteți alege orice variantă să plecați și din localitate să treceți pe la mai mulți prieteni care serbează câte ceva – oferta e generoasă.

Fecioara

Puteți da o fugă până la pădure, la malul mării și cu bani mai puțini că v-ați propus să faceți o economie și o să vă plimbați la preț redus.

Balanță

O să puteți vorbi deschis despre ce aveți pe suflet dacă vă veți afla pe un teren neutru și după ce vă veți asigura că și partenerul vrea să afle un adevăr.

Scorpion

Vă echipați, fie la țol festiv să vă duceți la un party, fie ca să faceți mișcare la munte sau să navigați la mare.

Săgetător

O să scoateți niște bani din buzunar să plătiți un sejur pe alte meleaguri dar o să mai contribuie și altcineva din grup la costul tichetelor de masă, de exemplu.

Capricorn

Stare de confort emoțional – lucrurile la care ați visat se-ntâmplă, omul drag vă sună și vă face vreo declarație de dragoste, vă oferă un cadou, vă invită la masă.

Vărsător

O ieșire în societate, or fi ceva mondenități la care o să fiți și voi prezenți – poate aveți ceva important de făcut pe-acolo, oricum o să fie un câștig  de imagine.

Pești

Veți găsi câteva mesaje de invitație pe ici, pe colo, lumea vă vrea prin preajmă, se vede că le-ați lipsit și că trebuie refăcut grupul – și-atunci vă-ntâlniți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here