HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 25 septembrie

234

Berbec

Călătorie în compania unor oameni la care ţii, sau alături de partenerul de suflet. Vă împărtăşiţi unii altora bucuria de a vedea locuri frumoase.

Taur
Timpul este de partea ta și te avantajează în proiectele începute. Tocmai pentru că nu te grăbeşte nimic să duci repede la îndeplinire o sarcină, simţi că ceea ce iese din mâinile tale are consistenţă.

Gemeni

Lucrurile se așează la locul lor în carieră. Poate că ai un document, o diplomă care îţi garantează o anumită poziţie. Poate eşti invitat să preiei o anumită funcţie.

Rac
Eşti motivat să porneşti într-o direcţie nouă, oarecum aventuroasă la prima vedere, dar e pe placul tău. Deşi nu eşti genul de om care se dă în vânt după schimbări majore, de data aceasta eşti incitat de ceea ce se conturează la orizont.

Leu

Un eveniment care se aproie te obligă să fii mult mai organizat, ca să fie totul bine pus la punct. Nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării, cântăreşti de zece ori înainte de a lua o decizie.

Fecioară
Alege-ţi cu prudenţă tovarăşii de lucru, pentru că nu toţi cei care se oferă să te ajute chiar se pricep să o facă. Și chiar e momentul să ceri ajutor, pentru a duce la capăt ce ai început. Nu apela chiar la oricine.

Balanță
Dacă nu te concentrezi, un biet obstacol poate deveni sursa unui eşec de proporţii. TREbuie să fii prident și să reuşeşti să-l gestionezi cum se cuvine. Te încurci singur în hăţişul de detalii contradictorii şi faci ca lucrurile sa devina şi mai complicate.

Scorpion
Ai fost dezavantajat de cineva, ţi s-a făcut o nedreptate, ai fost criticat sau pedepsit fără motiv, dar acum găseşti dovezile care să lucreze în favoarea ta. O veste sosită la momentul cel mai potrivitva restabili adevărul.

Săgetător
Treci în revistă paşii parcurşi până acum într-o activitate de lungă durată şi iei cu multă încredere o decizie. Trecutul cântăreşte enorm în acţiunile tale actuale.

Capricorn
Disputele acestei perioade provin de la o serie de idei contradictorii la care fiecare tabără adversă ţine morţiş. Nici tu nu poţi accepta părerea altuia, nici ceilalţi nu-ţi ţin partea.

Vărsător
Sentimente contradictorii  zilele acestea: o parte din tine vrea să se afirme, să atragă atenţia, pe când cealaltă parte îşi doreşte linişte, anonimat şi pace.

Pești
Un vis frumos se naşte acum în mintea ta şi crezi cu tărie că într-o zi va deveni realitate. Gândirea pozitivă face minuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here