HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 25 martie

375

Berbec

Va trebui sa luati o decizie in asa fel incat sa nu va afecteze nici la bani si nici sa ramaneti fara timpul liber, atat de pretios. Vedeti cum faceti.

Taur

Ati putea incasa niste bani si sa dati fuga sa platiti o factura, nu care cumva sa incasati vreo amenda ca nu v-ati incadrat in termen.

Gemeni

Poate ca in primul rand ar trebui sa tineti cont de preferintele partenerului de viata si in functie de ele o sa acceptati un al doilea job.

Rac

Veti reusi cumva sa tineti in frau cheltuielile ca nu va mai convine sa aruncati banii pe fereastra cand voi v-ati propus sa-i strangeti.

Leu

Sanse mari sa legalizati o situatie, sa vi se plateasca niste bani din urma pentru ca nu vi se echivalase la timp o diploma.

Fecioară

Ati putea revizui un contract si sa munciti mai cu spor daca veti incasa mai multi bani sau daca se mai imbunatatesc conditiile.

Balanță

O s-aveti ocazia sa semnati un contract de munca si sa intrati intr-o noua etapa din punct de vedere profesional. O sa fie mult de lucru.

Scorpion

Pe langa niste reparatii in locuinta va trebui sa mai dati niste bani si pe consultatie, analize medicale, sa nu fie nimeni din casa bolnav.

Săgetător

O sa-ncepeti niste activitati extraprofesionale. Poate imediat dupa Pasti dar trebuie facut in asa fel incat sa nu sacrificati din timpul dedicat familiei.

Capricorn

V-a ramas ceva neplatit verificati ce anume si la ce suma se ridica si nu mai dati banii pe altceva decat pe facturile urgente.

Vărsător

O sa luati legatura cu un avocat, sa va duceti la notar sa perfectati niste acte, sa puteti intra in posesia unor bunuri sa vi se recunoasca niste drepturi.

Pești

S-ar putea sa va hotarati, brusc, sa lucrati cu un alt partener de afaceri, motive pot fi mai multe printre care si cel al banilor, ca puteti castiga mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here