HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 23 iulie

540

Berbec

Căutați buna dispoziție și afecțiunea. Veți avea un puternic imbold de a vă îndepărta de la făgașul obișnuit, de la rutina zilnică, de la treburile incomode și să visați la lucruri mai frumoase.

Taur

Aveți tendința de a fi mult mai ascunși și de a vă juca atuurile cu discreție. Poate fi o stare emoțională mult mai intensă decât în mod normal, așa că va trebui să aveți grijă să nu amplificați situațiile conflictuale.

Gemeni

Un weekend în care nu veți fi mulțumiți de nimic și vă veți dori mereu mai mult. Va trebui însă să vă ajute cineva în tot ceea ce faceți. Este și un sentiment de solidaritate, dar și de nesiguranță

Rac

Dacă vă simțiți la capătul puterilor din punct de vedere emoțional, va trebui să aveți grijă. Sunteți predispuși la o cădere nervoasă. Evoluția sentimentelor dvs. este în strânsă legătură cu situația de la serviciu.

 Leu

Dragostea poate că nu va apărea foarte ușor acum, mai ales că aveți tendința de a face orice numai să nu vă arătați adevăratele sentimente. Totuși, prieteniile dvs. nu sunt de neglijat.

Fecioară

Puteți să vă transformați visurile în realitate, dar, pentru aceasta, va trebui să forțați puțin limitele. Vă doriți intimitate, iar persoana iubită vă este alături. Un final de săptămână plin de bucurii!

Balanță

Simțiți nevoia de a vă retrage și de a vă regăsi liniștea și alinarea. Pe de altă parte, dacă simțiți imboldul de a vă exprima talentele artistice, atunci e bine să faceți eforturi în acest sens.

Scorpion

Sub o influență de moment, veți avea parte de pasiune, dar și de dramă. Va trebui să fiți mereu în gardă, pentru a nu fi dominați de ceea ce simțiți.

 Săgetător

În acest sfârșit de săptămână aveți ocazia de a medita la problemele personale fierbinți. Însă, trebuie să nu deveniți prea analitici și mai puțin intuitivi.

Capricorn

Abilitatea dvs. de a străluci și de a ieși în evidență vă va aduce o seamă de complimente, dacă nu chiar și câțiva admiratori. Veți simți nevoia de a fi mereu înconjurați de prieteni.

Vărsător

Doriți să fiți remarcați în societate. Este foarte important pentru dvs. acum ca toți cei din jur să aprecieze și să admire ceea ce faceți. Însă, acest lucru nu trebuie să însemne că sunteți obligați să vă abateți de la drumul dvs.

Pești

Îndepărtați-vă acum prin orice mijloace de persoanele pesimiste, deoarece veți avea parte numai de ghinioane.  Fiți atenți la cheltuieli!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here