HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 20 iulie

163

Berbec

La capitolul comunicare cu siguranță nu veți excela. Pe lângă faptul că veți fi încăpățânați, veți fi și nemulțumiți. Cei din jur vor privi îngrijorați la aceste manifestări, însă nu vor avea curajul să tempereze un berbec furios.

Taur

Cei din jur se agită în toate părțile, însă nu par dispuși să-și dezvăluie gândurile și intențiile. Această atitudine vă neliniștește, căci nu sunteți tipul de om care să pășească pe tărâmuri mișcătoare.

Gemeni

Astăzi veți învăța că oamenii pot face lucruri extraordinare dacă sunt dispuși să-și asume unele riscuri. Astfel, mobilizați de curajul și succesul celor din jur, veți dori să acționați, iar rezultatele vor fi cu siguranță minunate.

Rac

Pentru că unii colegi au plecat în vacanță, sunteți solicitați de dimineață până seara și trebuie să dați dovadă de rezistență fizică și psihică, făcând munca a două persoane. Abia dacă veți avea timp să vă trageți sufletul.

Leu

Astăzi veți da răspunsul potrivit la momentul potrivit, lucru care va atrage pe de o parte bunăvoința unor persoane importante din anturajul dvs.,  iar pe de altă parte vă va ajuta să vă lărgiți consistent cercul de prieteni și protectori.

Fecioară

Vă faceți planuri de vacanță, însă nu uitați că cel mai important lucru care trebuie strecurat printre bagaje este buna dispoziție. Fără dânsa, nimic nu va avea sclipirea magică a câtorva zile libere.

Balanță

Se pare că în relația dvs. simțiți intens nevoia unui moment de respiro, însă aveți grijă să nu călcați strâmb, căci orice minciună va ieși foarte repede la iveală.

Scorpion

Nu jucați corect și încercați să trișați în unele acțiuni. Această atitudine va fi repede descoperită și veți fi trași de urechi pentru faptele dvs.

Săgetător

Decât să începeți o acțiune fără nici un chef, mai bine nu faceți nimic. Dacă nu veți picura acel dram de pasiune în ceea ce faceți, rezultatele nu vor fi nici pe departe cele așteptate.

Capricorn

Se pare că astăzi lucrurile sunt total speciale pentru dvs. Sunteți surprinși de atitudinea celor din jur, fie la locul de muncă unde insistă să vă dea o mână de ajutor, deși nu ați solicitat-o, fie în familie, unde sunteți așteptați la o cină cum nu ați mai avut parte de mult.

Vărsător

Investițiile pe care le veți face în plan profesional vor da roadele scontate abia peste patru-cinci luni. În același timp, vă faceți remarcați în fața unei persoane influente, lucru care nu poate decât să vă bucure.

Pești

Astăzi sunteți înconjurați de oameni care mai de care mai ciudați care nu fac altceva decât să vă pună piedici și să vă complice existența la maxim. Este cazul să vă comportați cât mai bine cu ei, dacă nu vreți să vă creați probleme și mai mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here