HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 2 decembrie

229

Berbec

Pe lângă faptul că sunteți încăpățânați, veți fi și nemulțumiți. Cei din jur vor privi cu teamă la acest comportament pe care îl manifestați și nu vor avea curaj să vă tempereze. Riscați să vă deteriorați și relațiile familiale, nu doar pe cele profesionale, dacă nu încetați cu acest comportament.

Taur

Cei din jur sunt foarte agitați și nu par a fi disponibili să vă dezvăluie gândurile și intențiile lor. Acest lucru vă neliniștește, deoarece nu sunteți genul de persoană care să meargă pe tărâmuri mișcătoare. Ascultați-vă intuiția!?

Gemeni

Astăzi, puteți înțelege că oamenii pot face lucruri remarcabile asumându-și riscuri. Astfel, mobilizați de succesul și curajul celorlalți, veți dori să acționați și bineînțeles rezultatele vor fi cu siguranță promițătoare.

Rac

Pentru că unele persoane și-au permis să-și ia concediu, sunteți foarte solicitați la serviciu, astfel încât de dimineață până seara trebuie să dați dovadă de rezistență atât fizică, cât și psihică. Abia spre seară vă veți găsi liniștea în sânul familiei.

Leu

Astăzi, veți fi la locul și la momentul potrivit, motiv pentru care veți atrage bunăvoința unor persoane importante. Proiectele la care lucrați vă pot aduce mari satisfacții.

Fecioară

Vă faceți multe planuri, însă nu uitați că lucrul cel mai important pe care trebuie să-l aveți întotdeauna cu dvs., oriunde v-ați duce, este buna dispoziție. Optimiști, veți putea atrage oportunități importante.

Balanță

În relația dvs., se pare că simțiți intens nevoia unei pauze, însă ar trebui să aveți mare grijă să nu călcați strâmb, deoarece orice minciună va ieși la iveală.

Scorpion

De multe ori, nu jucați corect și încercați să trișați în multe din acțiunile pe care le întreprindeți. Această atitudine este posibil să fie descoperită și veți suporta anumite consecințe.

Săgetător

Decât să începeți lucruri fără dispoziție și cu gânduri negative, ar fi mai bine să nu faceți nimic. Dacă nu veți pune un dram de suflet în ceea ce întreprindeți, nu ar trebui să aveți pretenția ca rezultatele să fie cele scontate.

Capricorn

Sunteți surprinși de modul în care se manifestă cei din jur, care fie insistă să vă ajute, fie vă așteaptă la o cină specială. Dacă răspundeți pozitiv, veți avea ocazia să-i bucurați. În caz contrar, le veți strica entuziasmul și le veți frâna elanul.

Vărsător

Investițiile pe care le veți face în această perioadă sunt încărcate de o energie ce vă poate oferi rezultatele așteptate. În același timp, aveți și ocazia să vă faceți remarcați în fața unor persoane influente, fapt care nu poate decât să vă entuziasmeze.

Pești

Sunteți înconjurați de oameni ciudați care, din nefericire, nu fac altceva decât să vă pună obstacole și să vă complice existența. Ar trebui să vă comportați cât mai detașați cu aceștia, dacă nu vreți să vă facă probleme și mai mari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here