HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 17 iulie

166

Berbec

Exprimarea emoțională în căsnicie poate să lipsească în această perioadă. Aveți tendința să ridicați bariere emoționale, de unde și problemele în a avea încredere în partenerul de viață.

Taur

Este o perioadă bună pentru un control medical. Foarte probabil v-ați confruntat în ultima perioadă cu retenția de lichide. Evitați consumul exagerat de sare. Obligațiile la locul de muncă au tendința să interfereze cu viața dvs. personală.

Gemeni

Veți avea azi tendința să nu vă exprimați emoțiile din cauza unui sentiment de vinovăție. Relațiile amoroase se răcesc până la inactivitate.

Rac

Viața dvs. personală devine mai serioasă și mai nesatisfăcătoare. S-ar putea să fie nevoie să vă luați rămas-bun de la cineva din familie sau de la un prieten vechi.

Leu

Rudele de gen feminin nu vă susțin sau sunt absente din viața dvs. pentru o scurtă perioadă de t

imp. Aveți tendința de a neglija limbajul corpului exprimat de ceilalți.

Fecioară

Trebuie să vă consolidați situația financiară. Bugetul dvs. poate fi strâmtorat și puteți avea anumite idealuri legate de posesiuni. Este o perioadă bună să vindeți lucrurile inutile.

Balanță

Astăzi vă veți simți însingurați și deprimați. Trebuie să vă ocupați de o pierdere personală, ceea ce vă face să priviți viața într-o manieră mult prea pesimistă.

Scorpion

Astrele vă predispun azi la depresii și izolare. Sentimentul de vinovăție și obsesiile din trecut vă zguduie. S-ar putea să aveți de rezolvat unele probleme delicate cu o femeie.

Săgetător

Prietenii nu vă oferă atât de mult suport și puteți să vă simțiți izolați și singuri. De asemenea, aveți obligații sociale care vă pun în mod frecvent în contact cu persoane cu care nu ați vrea să aveți de-a face.

Capricorn

Parcurgeți o perioadă de creștere a responsabilităților. Nu veți avea prea mult timp liber pentru viața personală, deoarece obligațiile legate de afaceri au prioritate.

Vărsător

S-ar putea să fie nevoie să călătoriți în această perioadă în interes de serviciu. Puteți îmbina utilul cu plăcutul organizând cu acest prilej și o minivacanță. Familia va fi mai mult decât încântată.

Pești

Vă puteți confrunta cu o situație care necesită o abordare cu totul nouă, însă vă este greu să vă desprindeți de vechile obiceiuri și să o luați de la început.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here