HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 16 iulie

37

Berbec

Vin bani de la serviciu sau pe filiera partenerului de cuplu – strângeți bani pentru reparații în locuință sau pentru concediu.

Taur

Are cineva grijă și de voi, vă aduce în dar ce știe că vă place la nebunie, vă invită la o terasă și comandă mâncarea voastră preferată.

Gemeni

Puteți perfectă un contract, să cădeți la înțelegere cu părțile implicate să nu realizați după un timp că nu vă mai convin termenii contractuali.

Rac

O reușită, un câștig bănesc, vi se dau niște zile libere dacă nu sunt bani să vă plăteasca pentru ce ați muncit, se vor găsi poate alte forme de recompensă.

Leu

Vă puteți trezi cu niște bani pe care i-ați fi putut lua mai demult și să vă luați și vouă ce vă place sau să-i puneți deoparte pentru concediu.

Fecioară

Apar bani, faceți achiziții, vă-ntâlniți și cu niscaiva cunoștinte să petreceți câteva ore deseară, în compania unor oameni cu care aveți ce discuta, ce împărți.

Balanță

Se pot rezolva o serie de lucruri care să vă dea prilejul să avansați cu proiectele, sau cu lucrările din locuință – se deblochează niște situații.

Scorpion

Veți descoperi niște avantaje la locul de muncă și o să vă mulțumiți cu ce vă oferă acest serviciu și n-o să mai căutați, deocamdată, altceva.

Săgetător

Sunt ceva mișcări de trupe la job, poate vi se dă o funcție pe care s-o onorați, iar unii dintre voi poate va trebui să sustineți și un examen.

Capricorn

Vă puteți programa o audiență la șef, să-l întrebați de bani, de promovarea pe care a tot bătut moneda, de concediu și de o deplasare în străinătate.

Vărsător

O sumă de bani poate veni de la bancă, sub forma unui credit, sau a dobânzii unui depozit și cu ea să plătiți niște datorii, facturi.

Pești

Foarte posibilă satisfacție, atât morală, cât și materială și o să fiți încântați de faptul că munca voastră n-a trecut neobservată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here