HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 16 decembrie

428

Berbec
Ati putea face niste achizitii care sa coste mai putin in perioada asta si sa
faceti o economie ca tot nu stiati cum sa va descurcati cu banii.

Taur
Se apropie un moment in care sa luati o decizie importanta, analizati in
perspectiva situatia si vedeti care va sunt resursele interioare sa stiti ce
aveti de facut.

Gemeni
Intrati la cheltuiala, nimic surprinzator doar pentru asta stranseserati, acum
e momentul sa luati ce v-ati propus pentru sarbatori.

Rac
O sa luati legatura cu niste oameni care pot sa va scoata dintr-o incurcatura legata fie de bani, fie de sanatate sa depasiti o situatie.

Leu
Angajati niste oameni care sa va lucreze acasa si sa va terminati cat mai repede treaba sa umblati apoi la detalii, sa amenajati frumos de tot interiorul.

Fecioară
Va bucurati de suport moral, material, depinde ce gol aveti de umplut si o sa va fie normal mai usor sa duceti greul mai departe, adica vi se ia o greutatede pe suflet.

Balanță
Banii se duc rapid pe tot felul de lucruri utile si placute pentru casa, pentru cei dragi, cadouri si alte maruntisuri costisitoare.

Scorpion
O sa aveti de dus si de luat de la semnat o cerere ca sa mergeti mai departe cu o lucrare, o afacere sa va luati banii ca mai e atat de putin pana la Craciun.

Săgetător
V-au ramas o serie de lucruri de rezolvat si nu mai trebuie sa le amanati sub nici o forma, faceti plati, semnati acte, achitati restante de tot felul.

Capricorn
O parte dintre hartiile lasate pe biroul sefilor vor fi semnate, cu restul mai trebuie avut rabdare ca mai dureaza cateva zile se pare.

Vărsător
Foarte posibil castig de cauza, poate veti lua sau nu va mai trebui sa dati bani, ori poate un proces se incheie in favoarea voastra.

Pești
O sa faceti niste manevre ingenioase ca sa va luati banii imprastiati pe ici pecolo, altminteri o sa asteptati mult si bine pana sa catadicseasca datornicii sa vi-i dea inapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here