HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 15 iulie

189

Berbec

Întâi puneți niște bani deoparte pentru cheltuielile gospodărești și-apoi o să aveți voie să dați bani și pe alte mărunțișuri – asta e ordinea.

Taur

Măcar vreo câteva zile libere vă luați, îi duceți pe copii, stați, nu stați și voi, vedeți ce zice și șeful, dar și ce bani aveți acolo la pușculiță.

Gemeni

Ați uitat să puneți pe listă și niște bani pe care să-i dați cuiva sau pentru ceva anume. Scotociți-vă repede, să nu treceți iarăși cu vederea această obligație.

Rac

O înștiințare că trebuie să faceți o deplasare ca să vedeți la fața locului ce se-ntâmplă cu afacerile, cu un job al vostru sau cu o colaborare.

Leu

Doar în perioada asta sunteți mai secretoși, așa, nu vreți să divulgați proiectele la care lucrați pentru că vreți să le dați lovitura de grație adversarilor.

Fecioară

Vă e teamă să-l abordați pe șef să-i cereți nu știu ce, dar dacă nu vă acordați o șansă n-o să vă alegeți cu nimic. Luați-l mai pe ocolite, nu frontal!

Balanță

Apare, așa, pe nepusă masă, o sursă de bani din care o să vă înfruptați, că tot sunt ai voștri. Veți achita diverse plăți, tot ce a rămas în aer că n-ați avut bani.

Scorpion

O să luați legătura cu o agenție din străinătate ca să vă asigurați loc de cazare, transport, să dați și banii, avansul sau integral, depinde acum de cerințele agenției.

Săgetător

O programare la notar și puneți pe hârtie tot ce credeți de cuviință în privința unor bunuri, ce să revină cui, și în ce cantitate. Să rămână bătut în cuie.

Capricorn

O să vă ia pe nepregătite mesajul referitor la interviul pentru angajare programat mai devreme decât vi se spusese – fiți pe fază, lăsați frica la o parte.

Vărsător

Va fi nevoie de toată priceperea voastră ca să-i faceți pe datornici să vă pună banii în cont – vorbim și despre șefi și despre ceilalți datornici, care nu v-au plătit la timp.

Pești

Un fapt inedit, un răspuns care nu v-ar fi trecut prin minte, deși luaserăți în calcul tot felul de variante pentru rezolvarea unei situații complicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here