HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 15 februarie

224

Berbec

Simțiți că multe speranțe pe care vi le-ați pus s-au dovedit deșarte sau că ați muncit suficient, însă răsplata nu este cea așteptată. Poate că ar fi momentul să vă gândiți dacă nu cumva puteți să faceți altceva, mai profitabil atât pe plan financiar, cât și personal.

Taur

E nevoie de schimbări în viața dvs., iar astăzi pare momentul potrivit să le faceți. Nu va fi ușor… însă nu uitați că nu puteți merge înainte decât lăsând trecutul în urmă.

Gemeni

Există posibilitatea ca o persoană din anturaj să vă dezamăgească sau chiar să vă trădeze. Trebuie să fiți puternici și curajoși. Nu încercați să ocoliți subiectele fierbinți. Luați-vă viitorul în mâini și înfruntați-vă adversarii. Fiți sinceri!

Rac

Sunteți deschiși către nou, ceea ce este foarte bine. Gândiți-vă ce ar trebui să faceți pe viitor. Puneți lucrurile la punct până în cel mai mic detaliu. Aveți încredere în intuiția dvs.

Leu

Doriți să evadați, să ieșiți din rutină, să vă antrenați mintea, să vă simțiți liberi. E momentul să vă gândiți la ceva nou. Făceți-vă un plan, căci în curând veți avea tot ce vă este necesar pentru a vă schimba viața.

Fecioară

Un nivel ridicat al activității subconștiente este adesea un motiv de bucurie: aduce revelații, inspirație și vă permite să faceți conexiuni potrivite. Astăzi, însă, lucrurile stau invers. Subconștientul scoate la iveală frici, spaime și frustrări.

Balanță

Dedicați-le prietenilor această zi. Ieșiți în oraș cu cineva drag sau improvizați o petrecere la dvs. acasă. Mențineți viu spiritul Crăciunului! Fiți creativi!

Scorpion

Simțiți că aveți de făcut o alegere. Aveți pe cineva în minte și vă gândiți cum ar fi putut fi viața dvs. dacă ați fi fost alături de acea persoană… Nu vă mai gândiți la asta și treceți la acțiune!

Săgetător

Relaxarea, meditația și introspecția vă vor fi de folos dacă vreți să vă regenerați resursele spirituale. E timpul să depășiți momentul părerilor de rău pentru ce n-ați făcut sau pentru ce ați fi putut evita să faceți. Priviți înainte!

Capricorn

Sunteți predispuși la regrete. Puteți fii dezamăgiți de felul în care au evoluat unele lucruri. Cel mai înțelept lucru este să acceptați ceea ce nu mai poate fi schimbat. Drumul spre fericire începe cu o atitudine pozitivă!

Vărsător

Vă tulbură amintirile. Poate fi vorba de imagini din copilărie sau de o veche poveste de dragoste. Evitați să interpretați prin ochii de azi felul în care au stat lucrurile.

Pești

Gândirea pozitivă și optimismul vă vor atrage bunăvoința astrelor și vă vor aduce în viață
lucruri frumoase. Va fi însă nevoie de un pic de imaginație din partea dvs. pentru a fructifica noile oportunități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here