HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 14 decembrie

358

Berbec

Nu ar trebui să vă puneți atâtea întrebări în legătură cu ceea ce se întâmplă în jur. Preocupările pentru situațiile prin care treceți astăzi nu ar trebui să fie atât de intense. Este un moment bun să interacționați cu persoane dificile, pentru că veți da dovadă de răbdarea unui Sisif în a le asculta problemele șilamentările.

Taur

S-arputea să fie dificil să aveți grijă de dvs. când cei de acasă sau colaboratoriide la locul de muncă reclamă toată atenția pe care o puteți da. Încercați să găsițio soluție pentru a mulțumi ambele tabere, însă nu vă străduiți extrem de mult, pentru că s-ar putea să vă epuizați nervos. 

Gemeni

Noul loc de muncă vă motivează foarte mult. Ați așteptat, dar a meritat! Și abia e începutul, căci veți avea multe lucruri importante de făcut. Cei din jur abia așteaptăsă le demonstrați de ce sunteți capabil.

Rac

Găsițitimp pentru a vă arăta recunoștință față de acele persoane care v-au ajutat lagreu în toată această perioadă. Faptul că nu ați trecut singuri prin furtuna vieții a contat foarte mult și așa ați ajuns să apreciați ce înseamnă cu adevărat prietenia sinceră manifestată de cei din jur.

Leu

Relația cu partenerul sau partenera de viață este destul de tensionată. Încercați să găsiți o cale amiabilă de rezolvare a conflictului, iar dacă nu o găsiți să știți că nu e  rușine să apelați și la sfaturile celor din jur.

Fecioară

Nu vă lăsați influențați de persoane cu o gândire negativă, pentru că vă veți pierde toate speranțele și ziua de mâine nu va mai avea niciun sens pentru dvs. Refuzați politicos orice întâlnire cu astfel de oameni și adunați-i în jurul dvs. numai pe cei care sunt capabili să vă redea încrederea în viitor.

Balanță

Când vine vorba de bani împrumutați, e clar că atingem o coardă sensibilă, mai ales că toată lumea trece prin momente de criză. Nu prea mai aveți de la cine să cereți bani, așa încât poate ar fi bine să vă limitați cheltuielile.

Scorpion

Schimbarea mult asteptată e pe cale să se producă, așa încât vă simțiți în formă, dornici să începeți o nouă etapă a vieții.

Săgetător

Se anunță o călătorie, o excursie sau o plecare peste hotare. Săgetătorulreprezintă simbolic călătoriile, așa încât vă simțiți foarte bucuroși să porniți într-o nouă aventură.

Capricorn

Veți primi bani de la o persoană care trebuia de mult să vă achite o datorie. Această returnare de fonduri vine exact la momentul oportun, căci vă aflați la limită cu banii.

Vărsător

Astăzi este o zi bună să vă focalizați pe persoana iubită. Ați cam neglijat-o în ultima perioadă.

Pești

Disputele cu o rudă de sex feminin se intensifică astăzi. Așadar, aveți mare grijă să nu încingeți spiritele, astfel încât să creați un conflict de amploare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here