HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în 13 august

47

Berbec 
Se poate să cunoaşteţi pe cineva în cercul de prieteni şi să începeţi o relaţie care promite să va-mplineasca sufleteşte. Se poate să va implicaţi în pregătirea unui eveniment care o să va pună în valoare, să obţineţi o funcţie, să urcaţi într-o ierarhie, la slujba, la şcoală, pe scenă socială.

Taur
Apar nişte şanse în plan profesional şi va puteţi reinventa, să câştigaţi şi mai mulţi bani, pe lângă aprecieri din partea superiorilor de tot felul. O să perfectaţi nişte acte fără de care nu va puteţi lua casă, maşină, sau să plecaţi într-un concediu de care-aveţi atâta nevoie, să va destindeti, c-o să aveţi mult de lucru.

Gemeni
Va bucuraţi de suport moral din partea unor oameni care vor să va facă viaţă mai uşoară, să va detensionati. Apare o oferta de lucru în străinătate sau în alt oraş din ţară şi o să aveţi de ales – între a face naveta şi a va mută cu totul în zona respectivă.

Rac
Se poate să va asociaţi cu nişte oameni că să câştigaţi nişte bani în plus şi va fi un efort suportabil, care să va menţine în formă. Traversaţi o perioada mai lejeră, poate v-aţi îndrăgostit de cineva, sau chiar va pregătiţi de marele eveniment, o nuntă, sau e un botez care vor ţine în priză tot familionul, dar va fi o stare febrilă, plăcută.

Leu 
O problema de suflet se poate rezolva uşor, dacă staţi de vorba cu partenerul de cuplu şi îi spuneţi ce credeţi şi ce aţi vrea să se schimbe în relaţie. O să aflaţi veşti bune despre un proiect care o să va solicite, poate fi şi unul de viaţă personală şi să investiţi timp, energie, dar o să va aducă satisfacţii atât sufleteşti, cât şi materiale.

Fecioară
Un aspect care ţine de sănătate se poate rezolva şi o să fiţi în formă, că aţi fost lipsiţi de energie, aţi fi fost obosiţi. I-aţi putea cere şefului o favoare, să va luaţi câteva zile libere, să va dea un salariu în avans, să treceţi pe alt post, şi-o să aveţi parte de înţelegere, că o să va aprecieze muncă.

Balanță
Se pare că va caută cineva care v-a rămas dator cu o explicaţie şi relaţia sentimentală va deveni şi mai aşezată, stabilă. Poate aranjaţi o plecare în concediu cu cei dragi şi nimeriţi şi un preţ avantajos la cazare, poate şi la transport, practic, vor fi câteva beneficii pe care ar fi bine să nu le rataţi.

Scorpion
Va invită cineva în oraş să va bucuraţi de o cină în doi, pentru că omul vrea să ia pulsul sentimentelor, să vadă dacă sunt reciproce. O să va între nişte bani care o să va ajute să va mişcaţi mai uşor, să ieşiţi în weekend cu prietenii, într-o staţiune de agrement să va deconectaţi.

Săgetător 
Poate puneţi la cale o escapadă turistică pentru sfârşitul de săptămâna şi o să va bucuraţi împreună cu ai voştri de aer curat, de peisaje. Aţi putea lucra ceva nou care să va ofere prilejul să arătaţi mai multe faţete ale profesionalismului vostru şi să căpătaţi un titlu, un procent în plus la salariu.

Capricorn 
Se vine cu o oferta de colaborare, în regim de urgenţă şi o să va achitaţi onorabil de toate obligaţiile. O să rezolvaţi o problema cu banca şi o să mai puteţi pleca într-o tură de concediu, sau va asiguraţi banii de taxe şcolare ori pentru evenimentele festive care vor avea loc.

Vărsător 
O prezenţa tonică o să va imprime un plus de optimism, să găsiţi soluţii optime pentru toate problemele care va frământă. Se anunţă o adevărată provocare profesională pentru voi şi o să faceţi rost de nişte bani cu care o să va puteţi deplasa fără probleme, să va bucuraţi de un respiro.

Pești 
Poate aveţi ceva de împărţit cu rudele apropiate, fraţi, surori, de pus pe hârtie la un notariat că să fie totul legal. Apar confirmări, că vi se da voie să faceţi nişte acizitii sau un transfer de bani, sau alte lucruri vi se permit şi o să va descurcaţi în orice situaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here