HOROSCOP – Previziunile astrelor pentru duminică, 20 mai

378

Berbec

Cel mai greu va fi să-i mulțumiți pe toți cei din jur. La capitolul comunicare, nu stați foarte bine, însă nu trebuie să vă faceți prea multe griji. Mâine veți fi din nou plini de energie.

Taur

O persoană de sex feminin vă susține din plin astăzi și vă încurajează în privința unor decizii pe care le aveți de luat. Va bucurați că puteți conta pe cineva și simțiți că succesul se apropie cu pași repezi.

Gemeni

Ați promis multe, însă astăzi se pare că vă lăsați cuprinși de lâncezeală și vreți să amânați acțiunile pe care le aveți pe ordinea de zi. Nu uitați însă că de dvs. mai depinde și destinul altora.

Rac

Din cauza tensiunilor acumulate în ultima perioadă, se pare că ați ajuns la capătul răbdării și veți reacționa plini de patos la cea mai mică provocare. Fiți calmi și diplomați și veți avea numai de câștigat.

Leu

Atenție la modul în care vă veți exprima punctul de vedere. Fiți precauți față de încăpățânarea de care puteți da dovadă, dat fiind faptul că renunțați cu greu la propriile idei.

Fecioară

Pregătiți-vă să dați multe telefoane și să vă consumați energia pe lucruri minore. Nu aveți însă ce face, pentru că cei din jur vor să interacționeze cu dvs. Aveți ocazia să reîntăriți legăturile de prietenie cu cei din jur.

Balanță

Analizați tot ce vi s-a întâmplat până cum: experiențe plăcute și experiențe mai puțin plăcute. Ați învățat ceva din toate acestea? Numai dacă veți conștientiza problemele prin care ați trecut vă veți găsi și liniștea.

 

Scorpion

Familia este principala dvs. preocupare astăzi și din acest motiv veți lăsa serviciul pe locul al doilea. Veți fi mustrați din această cauză de colegii de muncă, pe umerii cărora vor rămâne multe responsabilități.

Săgetător

Ideile dvs. au fost preluate de cei din jur, însă nu vă supără. Totuși este important să punctați contribuția pe care ați avut-o la obținerea rezultatelor. Nu fiți timizi în relația cu șefii dvs.

Capricorn

Ați calculat greșit, ați fost neatenți și în acest moment vă confruntați cu un eșec răsunător și cu rușinea de a fi dat greș. Nu disperați, căci eșecul este pur și simplu șansa dvs. de a începe totul din nou.

Vărsător

Pasionați de tehnologie, s-ar putea ca ochii să vă fie atrași de vitrinele magazinelor și să vă vină gândul să cheltuiți mulți bani pe un calculator performant. Acesta este un motiv suficient pentru discuții aprinse în familia dvs.

 

Pești

Astăzi, astrele vă pregătesc o surpriză plăcută. Poate fi vorba de o întâlnire cu o persoană cu care nu ați mai vorbit de mult sau o veste bună de la serviciu. Puteți primi și banii împrumutați cu mai mult timp în urmă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here